SERIE - MIJN DOEL: Wat voor soort leider ben IK? - Eunice Anita

  Eunice AnitaSERIE - MIJN DOEL: Wat voor soort leider ben IK?

  9.99
  vandaag besteld, maandag in huisverzending door onze partner

  SERIE - MIJN DOEL: Wat voor soort leider ben IK? - Eunice Anita

  De leiding hebben, betekent naast het dragen van de eindverantwoordelijkheid ook de mogelijkheid hebben om de vaarkoers van het ‘schip’ te bepalen. Vaak is men aan het begin van de reis als een leider alert op de eigen manier van werken en communiceren. Na verloop van tijd, en naar gelang de omstandigheden, teleurstellingen, en onverwachte situaties zich voordoen, verandert het een en ander. Herinner jij je nog wat de essentie en de vreugde is van een leider zijn? Dit boekje is er om je bij te staan in het (her)ontdekken van hoe leiderschap behoort te functioneren. Blijf alert, en sta de vijand niet toe om jou te verleiden naar de weg van extreme grip op zaken, behoefte aan macht en manipulatie.
  lees meer

  Specificaties