overzicht
Serax Terres De Rêves gebaksbord (Ø13 cm), Dark Blue
 • -8%

  SeraxTerres De Rêves gebaksbord (Ø13 cm)

  11.9510.95je bespaart 1.-
  4 reviews
  Dark Blue
  Gebaksbord - Rond
  vandaag besteld, maandag in huis

  Serax Terres De Rêves gebaksbord (Ø13 cm)

  Dit gebaksbord behoort tot de serie Terres De Rêves, van designer Anita Le Grelle. 

  Anita Le Grelle heeft in samenwerking met Serax dit servies ontworpen. De serie kenmerkt zich door de eclectische stijl en bevat kopjes, mokken, kommen, borden en schalen gemaakt van aardewerk. Dit in verschillende blauw-, roest- en grijstinten. 

  Gebruik het gebaksbord voor het serveren van een lekker taartje.

  - Afmeting (Ø): 13 cm
  - Vaatwasmachine bestendig
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  2.8(4 reviews)
  Meest recent

  Totaal anders dan de foto

  Bordje is in het echt totaal anders dan op de foto! Grijzig van kleur en ook geen gekleurde rand. Onderkant is inderdaad niet geglazuurd maar dat stoorde me niet, lijkt me juist meer grip geven. Omdat het bordje totaal anders is dan de foto bordje geretourneerd.

  Kleur: Light BlueType: Gebaksbord

  erg mooie en sterke schaal

  Ik zie zoveel negatieve reacties, terwijl ik juist erg blij ben met deze schaal. Dus ik dacht ik deel dat even, ik snal niet wat je met een onderkant van een schaal moet, mijn eten ziet er instagram waardig uit. Ik ben nu voor kerst ook een groter variant aan het kopen zodat ze mooi samen gaan op tafel. Nou, prima kwaliteit, vooral mooie schaal, mooie kleuren, en kan prima tegen stootje. Want dat was met mijn klunsigheid geen luxe haha

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Smokey BlueType: Schaal (Ø21 cm) (Rust)

  Niet wat ik van Serax gewend ben

  Helaas teruggestuurd, omdat de bodem niet geglazuurd, zelfs ruw is, zodat er krassen op mijn houten tafel komen. Ik heb veel servies van Serax, maar dit heb ik nog niet eerder gezien. Daarnaast past de kleur niet bij het overige servies in mijn kast. Op de foto is de kleur veel blauwer, in het echt eerder grijs. Tevens zijn 2 van de 9 borden in gebroken toestand aangekomen.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Dark BlueType: Schaal (Ø21 cm) (Smokey Blue)

  Een mooi bord maar onderkant is erg ruw

  Het bevalt niet goed dus heb het terug gestuurd. Omdat de onderkant niet geglazuurd is.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Smokey BlueType: Dinerbord - Rond

  toegevoegd aan winkelmand