SenS-Line tuintafel Banda (180x90 cm), Bruin
 • Uitverkocht

  SenS-Linetuintafel Banda (180x90 cm)

  289.-231.19je bespaart 57.81
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  SenS-Line tuintafel Banda (180x90 cm)

  De stijlvolle Banda tuintafel van SenS-Line is gemaakt van hoge kwaliteit acacia hout en is gemakkelijk te combineren met verschillende tuinstoelen.
  Deze tuintafel biedt plaats aan vier tot zes tuinstoelen.

  Materiaal SenS-Line tuintafel
  Deze tuintafel is gemaakt van acacia hout. Acacia is een duurzame houtsoort met een warme uitstraling. Het hout heeft als voordeel dat het niet splintert en erg slijtvast is. Kenmerkend van acacia is de fijne nerf, de opvallende natuurlijke structuur en de sterkte van het hout. Hierdoor is acacia een zeer geschikte houtsoort voor buiten meubelen.

  Hoe onderhoud je de SenS-Line tuintafel?
  Om een lange levensduur te garanderen is het belangrijk om deze tuintafel Banda te behandelen en correct te verzorgen. Hout is namelijk een natuur product dat blijft werken. Behandel je het hout niet, dan kan het uitdrogen met slijtage van het hout als gevolg.
  Reinig het hout twee keer per jaar met een hardhout reiniger. Een hardhout reiniger reinigt het hout grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke lichtbruine kleur en opent het de poriën van het hout. Behandel het acacia hout na het reinigen met een hardhout olie. De olie houdt het hout zacht en soepel, en voorkomt dat het hout snel verouderd. Daarnaast beschermt de olie het hout tegen zon en vervuiling en zorgt het er voor dat het hout niet snel zwart wordt.
  Tot slot adviseren wij je om de tuintafel af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer en hem in de winter binnen op te bergen. Zorg er wel voor dat de tuintafel geheel droog is wanneer je hem afdekt om vochtschade te voorkomen.

  Afmetingen
  - Lengte: 180 cm
  - Breedte: 90 cm
  - Hoogte: 75 cm
  lees meer

  Specificaties