overzicht
SenS-Line tuinhaard, Zwart
 • -33%

  SenS-Linetuinhaard

  249.-166.-je bespaart 83.-
  4 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  SenS-Line tuinhaard

  Deze SenS-Line tuinhaard is gemaakt van gepoedercoat metaal. De tuinhaard is uniek vormgegeven en is voorzien van een aslade, waardoor hij eenvoudig te reinigen is.Tevens heeft de tuinhaard een lange schoorsteen, zodat je geen last hebt van de rook.
  Het vuur in de tuinhaard is hoger geplaatst. Dit heeft niet alleen als voordeel, dat je in het vuur kijkt en van extra behaaglijke warmte geniet, je kunt nu ook je haardhout kwijt!

  Gebruik alleen hout of haardblokken.

  Afmetingen
  - Breedte: 45 cm
  - Diepte: 45 cm
  - Hoogte: 199 cm
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.5(4 reviews)
  Meest recent

  Jammer

  We zijn toch wel even bezig geweest om dit bouwpakket in elkaar te zetten. Veel dun materiaal en heel veel schroefjes. Het resultaat is echter prachtig. Na een avond branden beginnen de platen al te verkleuren. Na de tweede avond branden begint de haard al te bladderen. Na de derde avond branden beginnen de schroeven te roesten. Erg jammer voor zo'n dure haard.

  3 mensen vonden dit nuttig

  Echt een gezellige terras-haard

  De aflevering was binnen een werkdag, dus zeer goed. Goed verpakt in 1 grote doos. De montage manual liet wat te wensen over, echter de montage zelf was eenvoudig en met enige ervaring binnen 45 min. gebruiksklaar. Het materiaal oogt vrij dun, maar is sterk genoeg en kan bij het goed opstoken ook de hitte aan. Het is prettig dat er een rekje in staat om het hout in te zetten, deze is groot genoeg ook voor de grotere blokken hout. Met de as opvang lade maakt het een compleet, goed verplaatsbare tuinhaard die voor ons voldoet aan de verwachting en de prijs kwaliteits- verhouding.

  1 persoon vond dit nuttig

  Bouwpakket buitenhaard

  De buitenhaard werd volledig als bouwpakket geleverd. Met de montage waren we wel even bezig. Is ook wel handig om met z'n tweeën te doen. Het resultaat is voor de prijs niet slecht. We hebben 'm nog niet gebrand, maar dat komt vast snel (bij mooi weer). De haard is verder stabiel en de handleiding redelijk duidelijk.

  Prachtig design

  Erg blij mee makkelijk schoon te maken. Vooral gewicht valt mee. Erg handig met lange pijp daarom zit je niet in rook.

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand