SenS-Line Tropical ligbed, Bruin
 • Uitverkocht

  SenS-LineTropical ligbed

  299.-239.-je bespaart 60.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  SenS-Line Tropical ligbed

  Neem ontspannen plaats op het comfortabele Tropical ligbed  van SenS-Line. Het ligbed is gemaakt van hardhout en heeft een speciale been- en rug verstelling. Het meegeleverde zwarte kussen zorgt voor nog meer lig comfort. Dankzij de twee wielen kun je het ligbed eenvoudig verplaatsen.

  Hoe onderhoud je het SenS-Line ligbed?
  Dit tuinmeubel is gemaakt van meranti hardhout. Meranti is een duurzame houtsoort met een warme uitstraling. Het hout heeft als voordeel dat het niet splintert en erg slijtvast is. Kenmerkend van meranti is de fijne nerf, de opvallende natuurlijke structuur en de sterkte van het hout. Hierdoor is meranti een zeer geschikte houtsoort voor buiten meubelen.

  Om een lange levensduur te garanderen is het belangrijk om dit tuinmeubel te behandelen en correct te verzorgen. Hout is namelijk een natuur product dat blijft werken. Behandel je het hout niet, dan kan het uitdrogen met slijtage van het hout als gevolg.
  Reinig het hout twee keer per jaar met een hardhout reiniger. Een hardhout reiniger reinigt het hout grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke lichtbruine kleur en opent het de poriën van het hout. Behandel het meranti hardhout na het reinigen met een hardhout olie. De olie houdt het hout zacht en soepel, en voorkomt dat het hout snel verouderd. Daarnaast beschermt de olie het hout tegen zon en vervuiling en zorgt het er voor dat het hout niet snel zwart wordt.

  Afmeting
  - Lengte: 195 cm
  - Breedte: 74 cm
  - Diepte: 73,5 cm
  - Zithoogte: 40 cm
  lees meer

  Specificaties