overzicht
SenS-Line houten Friesenbank, Lichtgroen
 • korting
 • -26%

  SenS-Linehouten Friesenbank

  67.9549.95je bespaart 18.-
  17 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis
  korting

  Tot 20% korting op onze tuincollectie
  Omdat het lente is: tot 20% korting op onze tuincollectie! De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. Wees er snel bij, want OP=OP!


  SenS-Line houten Friesenbank

  De Friesenbank van SenS-Line is voor iedere tuin een geschikte aanvulling. Zet hem in je voortuin, op je terras of op een andere plek in je tuin. De bank is gemaakt van Noord-Europees grenen hout (100% FSC) en heeft een lichtgroene beits. De armleuningen en de rugleuning zijn voor gemonteerd, zodat je de tuinbank in een handomdraai in elkaar hebt gezet.

  Hoe onderhoud je de SenS-Line Friesenbank?
  Dit tuinmeubel is gemaakt van Noord-Europees Grenenhout (100% FSC). Het meubel is behandeld en je kunt het direct gebruiken. Om zo lang mogelijk plezier van dit meubel te hebben is het belangrijk het goed te onderhouden. Hout is immers een natuur product. Je kunt dit meubel het best twee tot drie keer per jaar te behandelen met een beits, lak of verf. Daarnaast adviseren wij je het meubel in de winter binnen, op een droge plek, op te bergen, zodat je in de zomer weer een mooie meubel buiten kunt neer zetten.

  Afmetingen
  -
  Breedte: 119 cm
  - Diepte: 40 cm
  - Hoogte: 75 cm
  - Zithoogte: 44 cm
  - Zitdiepte: 37 cm
  - Zitbreedte: 113 cm
  - Hoogte armleggers: 72 cm
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3(17 reviews)
  Meest recent

  Leuk bankje maar vergt enige instructies

  Met de nodige gereedschap en frustratie staat het bankje in elkaar. Is noet helemaal passend soms en een Duitse beschrijving wie verzint dat. Koste wat meer tijd dan ik dacht en een hoop Gemert en gepas. Zet niet de bouten strak vast pas als de zitting erop zit. Veder leuk bankje marktprijs technisch dan eigenlijk te duur.

  Kleur: Wit

  Leuk Bankje!

  Leuk Bankje. Wel jammer dat de gebruiksaanwijzing in het Duits is. Maar als je goed nadenkt lukt het ook wel zonder gebruiksaanwijzing. Voor de rest een leuk en stevig bankje. :)

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Wit

  Goed bankje

  Fijn bankje voor een mooie prijs. Simpel in elkaar te zetten.

  Prima bankje

  Leuk bankje voor de prijs. Echter waren de gaten niet goed voorgeboord en komen de gelige nerven van het hout door de witte verf heen. Jammer.

  2 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Wit

  Superslecht bankje en service

  We hebben 3 weken moeten wachten totdat we het gehele product binnen kregen. Eerst alleen houten bankje, zonder bouten en omschrijving.. daarna alleen bouten. Later bleek dat je het niet eens in elkaar kon zetten ivm foute gaten en onderdelen pasten niet op elkaar. Erg slecht!!

  Kleur: Wit

  Niet goed voorgeboord en het zitgedeelte past niet

  Het bankje is van slechte kwaliteit en de beschrijving is onduidelijk. De gaten zaten er niet of waren niet goed voorgeboord en het zitgedeelte past met geen mogelijkheid. Er moet gezaagd worden voor het past. Heel vervelend

  1 persoon vond dit nuttig

  Klein maar fijn

  Het bankje is redelijk snel in elkaar gezet...je kan er net met zn tweeën opzitten..maar prima voor in de voortuin..we genieten volop

  2 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Wit

  Goede prijs kwaliteit

  Bankje stond zo in elkaar, beschrijving was alleen in het Duits. Maar geen hogere wiskunde! Wij kunnen er heerlijk in ons voortuintje op zitten

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Wit

  Zeer ontevreden

  De omschrijving was onduidelijk en in het Duits, niet goed voorgeboord en het zitgedeelte paste niet waardoor er nog gezaagd moest worden. Halve dag over gedaan om in elkaar te kunnen zetten.

  2 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Wit

  Leuk bankje

  Een leuk bankje en leuke kleur, jammer dat er voor bij de schroeven geen afdek dopjes bij zitten tegen het roesten, de beschrijving mag duidelijker en in het Nederlands, prijs had tien a vijftien euro goedkoper gemogen.

  3 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand