overzicht
SenS-Line barkruk Toulouse, vergrijsd steigerhout
 • Uitverkocht

  SenS-Linebarkruk Toulouse

  99.9589.95je bespaart 10.-
  1 review
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  bekijk alle Tuinstoelen

  SenS-Line barkruk Toulouse

  De Toulouse barkruk van SenS-Line is gemaakt van Noord-Europees Grenen hout. Doordat de barkruk open is, zit er onderin een stevige lat waar jouw voeten op kunnen steunen. Een leuke toevoeging aan jouw bartafel!

  Afmetingen
  - Breedte: 38 cm
  - Diepte: 40 cm
  - Hoogte: 80 cm
  - Zithoogte: 80 cm

  Specificaties

  Garantie

  Zo kun je het combineren

  Reviews

  algemene beoordeling
  4(review)
  Meest recent

  Multi-funky.

  Al eerder werd door mij een Bartafel van hetzelfde merk aangeschaft. Al snel werd mij duidelijk dat het ook zijn voordelen heeft om lekker te zitten aan een tafel die zo stevig staat. Mijn keus was snel gemaakt. Door hun vorm zijn ze multi-funktioneel. Als barkruk voldoen ze uitstekend en als neven functie kan ik ze aanbevelen als plantentafels en bijzet-tafeltjes. Voeg ik er nog aan toe dat als je even lekker onderuit wilt zakken ze uitermate geschikt zijn als voetenbank. Drie functies voor de prijs van één. Ik ben er blij mee.

  toegevoegd aan winkelmand