overzicht
Sealskin douchegordijnstang, Aluminium

  Sealskindouchegordijnstang

  30.95
  5 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Sealskin douchegordijnstang

  Deze Sealskin douchegordijnstang heeft een rechte hoek. Beide kanten zijn 90 cm lang. De stang wordt geleverd inclusief 12 transparante bevestigingsringen.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.8(5 reviews)
  Meest recent

  Goed

  Heel makkelijk te plaatsen met maar 2 schroeven en is redelijk stabiel van zichzelf onder gelijk een extra steun naar het plafond te makan

  3 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Wit

  Johanna

  Heel makkelijk te plaatsen. Ik steun wel het midden stuk door draad naar plaffond te leiden, dus nu extra sterk en kan niet gaan buigen. Ben er tevreden mee.

  Kleur: Wit

  Prima douchestang

  Deze douchestang is prima. Omdat het een hoek is, gaat hij wel een beetje naar beneden hangen, dus maken we een kettinkje aan het plafond. Vervolgens moeten we dan wel een tweede douchegordijn aanschaffen, anders zit het kettinkje in de weg.(als je het niet storend vindt dat je gordijn in het midden blijft hangen is dat natuurlijk niet nodig) Het is niet aan te raden metalen ringen over deze stang te schuiven, want dan beschadigd hij erg. Alleen in combinatie met bijgeleverde plastic ringen gebruiken dus.

  Douchegordijnstang

  De douchegordijnstang ziet er goed uit, alleen het in elkaar zetten was even puzzelen, met name de beugels die aan de muur bevestigd moesten worden. Maar uiteindelijk is het gelukt en de stang houd zich goed.

  Kleur: Wit

  teleurstellend

  volgens de beschrijving is het materiaal aluminium, dit is maar gedeeltelijk waar: alleen de rechte stangen zijn van dit materiaal. de muur bevestigingen zijn van plastic en bij het voorzichtige vastschroeven is hierin een scheurtje ontstaan, bij het vastdraaien van de stang in deze bevestiging zijn de twee (plastic) pinnen, die de stang moeten vasthouden, afgebroken. ook de ronding is van plastic en past qua kleur en uiterlijk niet bij de aluminium stangen. deze instabiele constructie is niet aan te raden voor deze prijs!

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand