Seagate ONE-TOUCH 1TB externe SSD, Zwart

  SeagateONE-TOUCH 1TB externe SSD

  124.85
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Seagate ONE-TOUCH 1TB externe SSD

  Credit-card klein en snel, One Touch SSD combineert chique ontwerp met snelle SSD- en USB 3.0-overdrachten, continue back-up, plus toegang tot geweldige apps zoals Mylio en Adobe. Het resultaat? Een gepersonaliseerde oplossing voor onderweg waarmee u naadloos kunt scrollen, bewerken, organiseren en direct een enorme collectie opgeslagen foto's en video's kunt streamen.

  Wil je een externe SSD met extra stijl?
  Van drukke metro's tot bruisende straten, de camo-geklede One Touch SSD Special Edition is de oplossing voor stadsbewoners voor het beheer van bestanden in een stadsjungle. Personaliseer je look met een leuke selectie van kleurrijke camouflage om uit te kiezen en geniet van alle prestaties en voordelen van het origineel.

  Een kleine Solid State Drive legt een lange weg af
  Ongeveer zo groot als een creditcard, is One Touch SSD klein genoeg om in een portemonnee, een borstzakje of een tas te stoppen. En als het tijd is om bestanden over te dragen of te back-uppen, maakt de chique stoffen behuizing het proces minder alledaags en een beetje meer gepersonaliseerd.

  Een externe SSD voor foto's en video's
  Breng high-res foto's sneller over en stream video's rechtstreeks van uw schijf naar uw laptop met SSD-gestuurde snelheden tot 400 MB/s. Of u nu op reis bent, op kantoor of gewoon door oude herinneringen aan het scrollen bent, de One Touch SSD is klaar voor gebruik en biedt ruimte voor must-have content.

  Geniet van continue automatische back-up
  De One Touch SSD is compatibel met Mac- en Windows-laptops en is uitgerust met Sync Plus-software. Het is een USB 3.0-schijf die een continue back-up biedt terwijl deze is aangesloten op het stopcontact, zodat u moeiteloos bestanden kunt beveiligen, of u nu onderweg bent of thuis.

  Organiseer uw herinneringen met Mylio Create
  Het leven gebeurt - foto's tellen op en herinneringen raken verstrooid. Zet de puzzelstukjes weer in elkaar met een gratis jaarabonnement op Mylio Create, een intuïtieve maar krachtige app die je helpt om foto's te organiseren en een levenskalender van je herinneringen te maken, terwijl je de vrijheid hebt om ze te beschermen, te bewerken, te delen en te synchroniseren met meerdere apparaten. Dit is uw wereld - beheer deze prachtig.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer van Seagate