Seagate BUP 2.5" 4TB ZWA externe harde schijf, Zwart

  SeagateBUP 2.5" 4TB ZWA externe harde schijf

  101.99
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Seagate BUP 2.5" 4TB ZWA externe harde schijf

  Productinformatie
  In de snel uitbreidende digitale wereld is het opslaan van bestanden op meerdere plaatsen steeds belangrijker geworden. Wij zijn van mening dat het beheer van al die bestanden, op al die apparaten, eenvoudig moet zijn en geen opgave. Daarom hebben wij een serie hoogwaardige draagbare harde schijven ontworpen om jouw leven in balans houden.

  Hoge capaciteit. Groots in stijl.
  Verfijnd en subtiel. Aangename textuur. De Backup Plus is verkrijgbaar in een aantal stijlen die jouw unieke look perfect aanvullen. En of je nu jaarlijkse belastingdocumenten of steeds meer filmpjes met hoge resolutie opslaat, capaciteit is geen probleem.

  Geavanceerde gegevensbeveiliging
  Heb je een harde schijf nodig die jouw verwachtingen en vereisten overstijgt? Kies dan voor de Backup Plus Ultra Touch. Dankzij de password beveiliging en hardwareversleuteling kan je erop vertrouwen dat jouw digitale leven veilig is gesteld.

  Handige back-up
  Misschien ben je heel stipt met back-ups maken als een echte professional. Maar misschien ben je nog beter in het uitstellen ervan. Wat jouw stijl ook is, Backup Plus Portable-schijven bieden een ruime keuze aan gebruiksvriendelijke softwaretools. Maak op elk gewenst moment met één klik een back-up. Plan een back-up om het uur of dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse back-ups. Spiegel bestanden voor naadloos bestandsbeheer.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingGarantie

  bekijk meer