overzicht
Seagate 1TB USB 3.0 Backup Plus Slim externe harde schijf, Blauw
 • Uitverkocht

  Seagate1TB USB 3.0 Backup Plus Slim externe harde schijf

  58.9949.-je bespaart 9.99
  Blauw
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Seagate 1TB USB 3.0 Backup Plus Slim externe harde schijf

  Seagate Backup Plus Slim is een draagbare harde schijf waarmee consumenten die hun hele digitale leven lokaal, in de cloud, op mobiele apparaten of op sociale netwerken willen beschermen, gemakkelijk back-ups kunnen maken. Dankzij het slanke metalen ontwerp past de schijf in je zak, tas of rugzak en kun je deze altijd meenemen. Gebruik de functie Protect (Beschermen) in Seagate Dashboard om je lokale back-up in te plannen of met één klik uit te voeren. Bewaar meerdere kopieën van je bestanden voor als het noodlot toeslaat. Maak thuis back-ups van mobiele apparaten via een Wi-Fi-verbinding of maak als je niet thuis bent gebruik van diensten als Dropbox of Google Drive.

  Met de functie Save (Opslaan) kun je een back-up maken van door de gebruiker gegenereerde content op je favoriete sociale netwerken. Leg een herinnering vast, zet het op een sociaal netwerk en Seagate Dashboard maakt automatisch een back-up van alle content die je hebt geplaatst, zelfs van foto?s waarin je getagd bent.

  Met de functie Share (Delen) kun je meerdere bestanden tegelijk vanaf je computer naar sociale netwerken uploaden. Selecteer de bestanden die je wilt uploaden, kies waar je ze wilt publiceren, en voeg opmerkingen toe. Het beheren van je sociale profiel was nog nooit zo gemakkelijk.

  Installeer het voorgeladen NTFS-stuurprogramma op een Mac en gebruik de schijf op zowel de pc als Mac® zonder de schijf opnieuw te hoeven formatteren.

  Specificaties:
  Harde schijf
  - Opslagcapaciteit harde schijf: 1000 GB
  - Rotatiesnelheid harde schijf: Variabel
  - Harde schijf-interface: USB 3.0
  - Harde schijf, omvang: 6,35 cm (2.5")
  - File formaat systeem: NTFS  Gewicht en omvang
  - Breedte: 7,6 cm
  - Diepte: 11,35 cm
  - Hoogte: 1,21 cm
  - Gewicht: 140g  Energie
  - Stroomvoorziening via USB
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingGarantie