• uitverkocht

  Science4You Mijn 1e Wetenschap Set Science4You

  24.99
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Science4You Mijn 1e Wetenschap Set Science4You

  De musthave voor de wetenschapper in de dop: Science 4 You Mijn 1e Wetenschapsset. Met de Science 4 You Mijn 1e Wetenschapsset voer je vele te gekke experimenten uit. Daarnaast bevat deze geweldige set ook een educatief met leuke weetjes! Verbaas iedereen met jouw kennis.

  Specificaties

  MerkScience4You
  Min. leeftijd (jaar)8
  EAN5600983613966
  artikelnummer16566250

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat

  Fashion Days
  Shop nu

  Categorieën

  Mijn account
  Help