Schwarzkopf Keratine Color haarkleuring - 3.0 Intense Donkerbruin, 3.0 intens dbrn
 • pinksterdeals
 • -50%

  Schwarzkopf KeratineColor haarkleuring - 3.0 Intense Donkerbruin

  13.996.99je bespaart 7.-
  • 1.0 zwart
  • 3.0 intens dbrn
  • 4.0 donkerbruin
  • 4.3 subtl mahon
  • 4.6 choco bruin
  • 7.0 donker blon
  • 7.5 caramelblnd
  vandaag besteld, morgen in huis
  Pinksterdeals!

  Pinksterdeals!

  Ontvang tijdens het Pinksterweekend tot 50% korting op beauty. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig tot en met maandag 1 juni 2020.

  Schwarzkopf Keratine Color haarkleuring - 3.0 Intense Donkerbruin

  Schwarzkopf Kératine Color voor natuurlijke uitstraling en langdurig resultaat. Schwarzkopf Kératine Color is een permanente 3 Stappen ‘Care-Color’ kleuring voor veeleisend haar. Kératine Color bevat een unieke formule die een langdurig stralend en harmonieus kleurresultaat biedt voor een natuurlijke uitstraling, terwijl elke vezel van de wortel tot de haarpunt wordt beschermd voor een betere veerkracht. De formule met keratin-Complex is ontwikkeld om beschadigingen tegen te gaan en te verzorgen voor, tijdens en na het kleuren, voor een verminderde haarbreuk tot 80 %. Voor 100% grijsdekking met alle tinten. Deze nuance geeft het beste resultaat op middenblond tot donkerbruin haar en is geschikt voor licht tot volledig vergrijsd haar. - 100% grijsdekking - Langdurig stralend en harmonieus kleurresultaat - Keratin-Complex voor een verminderde haarbreuk tot 80% Gebruik: 1) Breng het mengsel aan op droog, niet gewassen haar. Verdeel het kleurmengsel lokje voor lokje en masseer het goed in 2) Laat het mengsel 30 minuten inwerken 3) Vervolgens met lauwwarm water grondig uitspoelen. En daarna wassen met een milde shampoo 4) Voor een extra verzorging de speciaal ontwikkelde Care Conditioner inmasseren in het haar, 2 minuten laten inwerken en goed uitspoelen.

  Gebruik: 1) Breng het mengsel aan op droog, niet gewassen haar. Verdeel het kleurmengsel lokje voor lokje en masseer het goed in 2) Laat het mengsel 30 minuten inwerken 3) Vervolgens met lauwwarm water grondig uitspoelen. En daarna wassen met een milde shampoo 4) Voor een extra verzorging de speciaal ontwikkelde Care Conditioner inmasseren in het haar, 2 minuten laten inwerken en goed uitspoelen.
  lees meer

  Specificaties