Schwarzkopf Got2b Glued Styling gel - 6x 150ml multiverpakking
 • pinksterdeals
 • -50%

  Schwarzkopf Got2bGlued Styling gel - 6x 150ml multiverpakking

  41.9420.97je bespaart 20.97
  vandaag besteld, dinsdag in huis
  Pinksterdeals!

  Pinksterdeals!

  Ontvang tijdens het Pinksterweekend tot 50% korting op beauty. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig tot en met maandag 1 juni 2020.

  Schwarzkopf Got2b Glued Styling gel - 6x 150ml multiverpakking

  Got2b glued is in de windtunnel getest. Deze waterproof styling gel fixeert net zo hard als beton. Met de got2b glued gel creëer je sky high spikes met een groot stekelig effect. De gel is waterproof maar makkelijk uit te spoelen met shampoo. 1) Hold level 6 2) For die hard styles 3) Waterproof Gebruik: Het best te gebruiken op vochtig haar. Verdeel een beetje gel over je handpalmen, goed mengen en gelijkmatig verdelen. Voor de extreemste spikes een beetje gel met de vingertoppen door het haar kneden en in de haarpunten twisten. Maak de punten van de spikes vooraf nat voor extreme fixatie.

  Gebruik: Het best te gebruiken op vochtig haar. Verdeel een beetje gel over je handpalmen, goed mengen en gelijkmatig verdelen. Voor de extreemste spikes een beetje gel met de vingertoppen door het haar kneden en in de haarpunten twisten. Maak de punten van de spikes vooraf nat voor extreme fixatie.
  lees meer

  Specificaties