Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

 
Schone slaapsters - Stephen King en Owen King
 • Uitverkocht

  Stephen King en Owen KingSchone slaapsters

  25.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Schone slaapsters - Stephen King en Owen King

  Over de hele wereld gebeurt er iets vreemds als vrouwen in slaap vallen; ze worden langzaam omhuld met een coconachtig weefsel - en ze worden niet meer wakker. Maar als het weefsel dat hun lichaam omhult wordt aangeraakt of aangetast, worden de vrouwen agressief en enorm gewelddadig.
  In het Amerikaanse stadje Dooling verspreidt het virus zich vanuit de vrouwengevangenis en gaat het over op alle gevangenen, met uitzondering van één. Er doen al snel verhalen de ronde over deze Evie: is ze een medische rariteit of het kwaad dat het virus veroorzaakt? De achtergebleven mannen in het stadje, overgelaten aan hun primaire instincten, raken slaags met elkaar terwijl de sheriff van Dooling, Lila Norcross, vecht om wakker te blijven.

  Ondertussen ontwaken de vrouwen die in slaap zijn gevallen in een compleet nieuwe wereld...

  Specificaties

  AuteursStephen King en Owen King
  Eerste auteurStephen King
  GenreThriller
  ISBN9789044353013
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's832
  Jaar van uitgifte2017
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand