overzicht
Scholl Velvet Smooth elektronische voetvijl - roze, Roze
 • -49%

  Scholl Velvet Smoothelektronische voetvijl - roze

  41.9521.-je bespaart 20.95
  vandaag besteld, maandag in huis

  Scholl Velvet Smooth elektronische voetvijl - roze

  Voor zijdezachte voeten in een handomdraai gebruik je de Scholl Velvet Smooth Elektronische Voetvijl. Deze elektronische voetvijl is ontwikkeld om thuis een professioneel resultaat te bereiken. De ultrafijne synthetische diamantkristallen scrubben je huid op natuurlijke wijze. Door rollers met extra grove microkorrels wordt hardnekkige eelt in een handomdraai verwijderd en zijn je voeten weer zichtbaar en voelbaar glad. Nu in een nieuwe roze kleur!

  De voordelen van een Velvet Smooth Elektronische Voetvijl:
  • Verwijdert eelt en harde huid op effectieve en gemakkelijke wijze voor zijdezachte voeten
  •  Met vervangbare roller met scrubbende synthetische diamant- of zeekristallen
  • Heel eenvoudig te gebruiken en ligt prettig in de hand
  • Ideaal in combinatie met de Scholl Velvet Smooth Hydraterende Crème en Serum

  Hoe gebruik je de Voetvijl?
  De Velvet Smooth Elektronische Voetvijl is heel eenvoudig te gebruiken. Maak regelmatige bewegingen, waarbij je lichte tot matige druk uitoefent op de harde huid of het eelt. Je ziet de dode huid verdwijnen. De harde huid of het eelt is binnen enkele minuten verwijderd.

  Hoe vervang ik een roller?
  Vervang de kop van de voetvijl zodra je voelt dat de vijl minder goed werkt. Meestal is dit na ongeveer 12 beurten. De koppen kunnen meerdere malen worden gebruikt, afhankelijk van hoe vaak je ze gebruikt en hoe hard je huid/eelt is. Ze gaan langer mee als je ze na gebruik van de voetvijl afneemt en schoonmaakt.

  Kenmerken
  - Verwijdert hardnekkige eelt op effectieve en gemakkelijke wijze voor zijdezachte voeten
  - Speciaal voor harde huid en hardnekkige eelt
  - Met vervangbare roller met extra scrubbende synthetische diamantkristallen
  - Ideaal in combinatie met de Scholl Velvet Smooth Hydraterende Crème en Serum

  Veelgestelde vragen - Waarom Velvet Smooth?
   
  Hoe ontstaat harde huid en eelt?
  Dagelijks gebruiken we onze voeten intensief. De dikke laag op voetzolen staat continu onder druk door gewicht of door schoenen die te krap zijn. Op drukpunten waar je schoeisel tegen je voet aanschuurt kunnen overtollige cellen ontstaan die droog en geelgekleurd kunnen worden.
   
  Waarom moet je eelt verwijderen?
  Wanneer deze eelt niet wordt verwijderd kan de huid scheuren en ontvankelijk worden voor bacteriën; met infecties en voetschimmel als mogelijk gevolg.
   
  Waarom de Velvet Smooth?
  De nieuwe Velvet Smooth bevat nu microkorrels met ultrafijne synthetische diamantkristallen. De langwerkende microkorrels scrubben je huid op natuurlijke wijze. Eelt en harde huid wordt in een handomdraai verwijderd en je voeten zijn weer zichtbaar en voelbaar glad.
   
  Waarom diamant?
  Diamantkristallen worden vaak gebruikt in kwalitatieve beauty- en cosmeticaproducten en staan bekend om hun scrubbende eigenschappen. Daarbij is diamant het hardste materiaal op aarde. De nieuwe Velvet Smooth Express Pedi profiteert hierdoor van een efficiënter verwijderingsproces van eelt en harde huid!
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand