overzicht
Scholl Gel Activ zolen - iedere dag

  SchollGel Activ zolen - iedere dag

  16.09
  2 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Scholl Gel Activ zolen - iedere dag

  De Scholl Gel Activ zolen - iedere dag vrouw bevat een bewezen technologie en biedt superieure schok absorptie en dus gehele dag een non stop demping en comfort. De speciale technologie en design, bieden de beste demping en comfort en houden de voeten droog op het moment dat de voeten het zwaarst hebben. Speciaal ontwikkeld voor iedere dag gebruik.

  - superieure schok absorptie
  - gehele dag een non stop demping en comfort
  - speciaal ontwikkeld voor iedere dag gebruik
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  1(2 reviews)
  Meest recent

  Drama na 1 dag kapot

  Vol verwachting in de juiste schoenen. Paste goed, toch verschuiven binnen paar uur liep ik op zere rand. Savonds na 5 uur gedragen in huis, waren de zolen onder de hak helemaal weg gesleten alsof ze een jaar gedragen waren. Van de zacht verende gel merk je niks positiefs. Ik zou het terug moeten sturen want Wehkamp verleend geweldige service als er iets aan mankeerd. Toch vergeet ik dat dan. Als het alsnog mag dan stuur ik ze graag terug.

  6 mensen vonden dit nuttig

  Geen aanrader

  Deze zooltjes in mijn werk schoenen gedaan, helaas voldoen ze niet aan mijn verwachting, ze bieden namelijk totaal geen demping en comfort. Erg jammer want voor dit bedrag verwacht ik een kwalitatief goede inlegzool.

  6 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand