Schleich Horse Club sterrenvrienden met voedsel 41452

  Schleich Horse Clubsterrenvrienden met voedsel 41452

  12.95
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Schleich Horse Club sterrenvrienden met voedsel 41452

  Spaar nu de speelfiguren van Schleich! Schleich 41452 Bayala Sterrenvrienden Met Voedsel. Kijk eens hoe de 2 veulens op de weiden ravotten onder de sterrenhemel. Prinses Venuja en Femaja houden zoveel van deze 2, dat ze de kleine veulens versieren en zelf geplukte kruiden voeren. Functies: Afneembare strikken en sieraden! Inhoud: 1 x Femajas vlinderveulen, 1 Venujas parelveulen, 2 roze strikken, 2 lila bloemen, 1 kruidenbos, 1 Femajas. De poppetjes van Schleich zijn enorm gedetailleerd door het feit dat ze met de hand beschilderd zijn, en hierdoor zijn ze enorm realistisch! Ook zijn ze van zeer goede kwaliteit.

  Schleich Horse Club
  De Schleich paarden bestaan uit een selectie die binnen de Horse Club serie vallen. Verzorg de paarden door ze iedere ochtend uit de paardenstal te halen. De paarden zijn in unieke sets te verkrijgen om je hele verzameling compleet te maken.

  Schleich
  Schleich staat bekend om zijn dieren en figuren die met de hand geschilderd zijn zodat elk detail zichtbaar is. De figuren zijn gemaakt van stevig en gebalanceerd kunststof; verhoudingsgewijs komen ze overeen met de werkelijkheid. Het Schleich assortiment bestaat uit paarden, boerderijdieren, accessoires, wilde dieren, elfen, ridders & draken.
  lees meer

  Specificaties