Wild Life noord-amerikaanse bosdieren 41456

  Wild Lifenoord-amerikaanse bosdieren 41456

  19.95
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Wild Life noord-amerikaanse bosdieren 41456

  Spaar nu de speelfiguren van Schleich. De bosdieren zijn niet te missen tussen de collectie van Schleich dieren. Deze set van Schleich bestaat uit 3 verschillende Bosdieren die afkomstig uit Noord-Amerika komen. Bosbewoners van Noord-Amerika De bossen van Noord Amerika zijn het huis van elanden, zwarte beren en stinkdieren. De zwarte beren eet hoofdzakelijk vruchten, bessen en insecten. Vaak maakt hij ook jacht op elanden kalveren. Gelukkig is de eland een machtig mannetje en hoeft niet op zijn hoede te zijn voor hem. De poppetjes van Schleich zijn enorm gedetailleerd door het feit dat ze met de hand beschilderd zijn, en hierdoor zijn ze enorm realistisch! Ook zijn ze van zeer goede kwaliteit.

  Schleich Wild Life
  Schleich Wild Life bestaat uit alle dieren die je op safari zou kunnen tegen komen. Elke dag komen de Safari Rangers dieren tegen die gewond zijn of ingeënt moeten worden. Soms is het een leeuw of aap die geholpen moet worden. Help jij de Rangers een handje?

  Schleich
  Schleich staat bekend om zijn dieren en figuren die met de hand geschilderd zijn zodat elk detail zichtbaar is. De figuren zijn gemaakt van stevig en gebalanceerd kunststof; verhoudingsgewijs komen ze overeen met de werkelijkheid. Het Schleich assortiment bestaat uit paarden, boerderijdieren, accessoires, wilde dieren, elfen, ridders & draken.
  lees meer

  Specificaties