Schleich Horse Club hanover hengst 13837
 • uitverkocht

  Schleich Horse Clubhanover hengst 13837

  8.95
  Hannover hengst
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Schleich Horse Club hanover hengst 13837

  Spaar nu de speelfiguren van Schleich. Het mooie Hanover paard is niet te missen tussen jouw collectie van Schleich dieren! De favoriete discipline van de Hanover paarden is het springen en het dressuur. Ze lijken moeiteloos, vloeiend en met gracieuze bewegingen weg tekunnen vliegen over moeilijke en hoge obstakels. De poppetjes van Schleich zijn enorm gedetailleerd door het feit dat ze met de hand beschilderd zijn, en hierdoor zijn ze enorm realistisch. Ook zijn ze van zeer goede kwaliteit.

  Schleich Horse Club
  De Schleich paarden bestaan uit een selectie die binnen de Horse Club serie vallen. Verzorg de paarden door ze iedere ochtend uit de paardenstal te halen. De paarden zijn in unieke sets te verkrijgen om je hele verzameling compleet te maken.

  Schleich
  Schleich staat bekend om zijn dieren en figuren die met de hand geschilderd zijn zodat elk detail zichtbaar is. De figuren zijn gemaakt van stevig en gebalanceerd kunststof; verhoudingsgewijs komen ze overeen met de werkelijkheid. Het Schleich assortiment bestaat uit paarden, boerderijdieren, accessoires, wilde dieren, elfen, ridders & draken.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer