Wild Life bengaalse tijger mannetje 14729
 • Uitverkocht

  Wild Lifebengaalse tijger mannetje 14729

  9.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Wild Life bengaalse tijger mannetje 14729

  De strepen van de Bengaalse tijger zijn net zo onderscheidend als een vingerafdruk. Zelfs de huid eronder is gestreept. Op het eerste gezicht lijkt dat opvallende uiterlijk geen voordeel te zijn. Toch zal de tijger door zijn prooi niet zo snel worden opgemerkt omdat als de tijger in de schemering op jacht gaat, hij door zijn strepen goed wordt afgeschermd. Die lijken dan wel op hoge grassen die in de wind bewegen. De tijger kan goed zwemmen en doet dat graag. Afmetingen ca. 13 x 3 x 6 cm (lxbxh). Gewicht ca. 71 gr. Met de hand beschilderd. Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar.

  Schleich Wild Life
  Schleich Wild Life bestaat uit alle dieren die je op safari zou kunnen tegen komen. Elke dag komen de Safari Rangers dieren tegen die gewond zijn of ingeënt moeten worden. Soms is het een leeuw of aap die geholpen moet worden. Help jij de Rangers een handje?

  Schleich
  Schleich staat bekend om zijn dieren en figuren die met de hand geschilderd zijn zodat elk detail zichtbaar is. De figuren zijn gemaakt van stevig en gebalanceerd kunststof; verhoudingsgewijs komen ze overeen met de werkelijkheid. Het Schleich assortiment bestaat uit paarden, boerderijdieren, accessoires, wilde dieren, elfen, ridders & draken.
  lees meer

  Specificaties