Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Schippers Verhalen - Rinus de Jongh
 • Uitverkocht

  Rinus de JonghSchippers Verhalen

  22.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle Hobby & lifestyle

  Schippers Verhalen - Rinus de Jongh

  Verschillende schippers en schippersvrouwen vertellen hun verhaal over hun leven aan boord van Rijn- en Binnenvaartschepen.Op een enkeling na begon dat leven aan boord van een sleepschip.
  Kort na de Tweede Wereldoorlog werden veel van deze sleepschepen omgebouwd tot motorschip. Waarna de schipper, kapitein was op een motorschip. Door de snel veranderde scheepvaart waarbij het sleepschip ging verdwijnen zijn zij bijna allen op gemotoriseerde schepen zoals; motorschepen of op duwboten gaan varen.

  De verhalen geven een goed beeld over de snelle verandering in de Rijn- en Binnenvaart, vooral op gebied van motorisering en modernisering.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursRinus de Jongh
  Eerste auteurRinus de Jongh
  GenreHobbyboek
  ISBN9789086163410
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's214
  Jaar van uitgifte2018
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand