Hannah Hill Schemeringen: Leugens in het donker

  19.50

  Schemeringen: Leugens in het donker - Hannah Hill

  Manuel Het leven is onvoorspelbaar. Controle bestaat niet; het is niet meer dan een onbereikbaar verlangen. Als je dat accepteert, maak je de beste kans om er in ieder geval dichtbij in de buurt te komen. In die categorie hoor ik thuis. Ik sta aan het roer van mijn leven. Het maakt niet uit hoeveel onverwachte wendingen er op mijn pad komen. Ik ga voor niets achteruit en buig alles naar mijn wil. Zo hou ik grip op elke situatie. Tot mijn pad het hare kruist. Mijn toekomstige vrouw. Een rol waar ze niet op zit te wachten. Helaas voor haar hoort zij in de categorie mensen die wanhopig vechten om controle, maar het nooit zullen krijgen. Dat zorgt ervoor dat ik de leiding over haar leven moeiteloos kan overnemen. Lola In een leven waarin alles voor mij wordt bepaald, hou ik me staande met het plan om uiteindelijk het heft in eigen hand te nemen. Het is slechts een kwestie van tijd voor ik mezelf bevrijd van de onderdrukking in mijn leven. Tot mijn pad het zijne kruist. Mijn toekomstige man. Een rol die ik hem niet wil geven, maar hij elke intentie heeft om op te eisen. Als hij me beter kende, zou hij weten dat ik dat niet zou laten gebeuren. Nooit laat ik een man mijn leven meer overheersen. De enige die de leiding over mijn leven neemt ben ikzelf. * WAARSCHUWING * Dit boek bevat scènes met misbruik en geweld die door sommige mensen als schokkend kunnen worden ervaren.*
  lees meer

  Specificaties

  AuteursHannah Hill
  Multi: TaalNederlands
  Soort artikelRoman
  Uitvoering boekPaperback
  UitgeverSVM Publishing
  Jaar van uitgifte2021
  ISBN9789464400168
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat

  WannaGive Days
  Shop nu

  Categorieën

  Mijn account
  Help