Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Scala: Natasja's dans - Orlando Figes
 • Uitverkocht

  Orlando FigesScala: Natasja's dans

  19.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Scala: Natasja's dans - Orlando Figes

  In Natasja’s dans onderzoekt Figes het unieke karakter van de Russische identiteit en cultuur.

  Natasja’s dans is een grootse en toegankelijke geschiedschrijving van de gouden eeuw van de Russische cultuur. Zowel beeldende kunsten, muziek, literatuur als filosofie komen aan bod. In een samenleving zonder vrijheid van meningsuiting was kunst een belangrijke uitlaatklep.

  Figes neemt de lezer mee op een intrigerende reis. Van Poesjkin en Gogol in het begin van de 19e eeuw tot Pasternak en Sjostakovitsj in de jaren dertig van de 20e eeuw.  Orlando Figes is hoogleraar geschiedenis aan Birkbeck College, University of London. Zijn boek A People’s Tragedy – The Russian Revolution 1891 – 1924 (Tragedie van een volk), werd vele malen onderscheiden. In 2007 verscheen het eveneens veelgeprezen The Whisperers – Private Life in Stalins Russia (Fluisteraars).


  lees meer

  Specificaties

  AuteursOrlando Figes
  Eerste auteurOrlando Figes
  GenreGeschiedenisboek
  ISBN9789049102739
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's703
  Jaar van uitgifte2009
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand