• uitverkocht

  Samsung WW90T986ASE Quickdrive wasmachine

  1249.-
  1299.-adviesprijs
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  Word Samsung Member

  Word Samsung Member

  Ontvang 5 jaar garantie bij aankoop van deze Samsung wasmachine of droger. Hoe werkt het? Ga naar https://www.samsung.com/nl/verlengde-garantie-members/ en registreer je aankoop. Meer info vind je in de garantievoorwaarden. lees de garantievoorwaarden

  Samsung WW90T986ASE Quickdrive wasmachine

  Snel wassen met een optimaal resultaat.
  De QuickDrive wasmachine van Samsung verminderd de gemiddelde wasduur met 50%. Verwijder gemakkelijk hardnekkige vlekken, bacteriën en allergenen uit je vuile was. Door het hoge toerental van 1600 toeren per minuut beschikt dit model over een zeer krachtige motor. Hierdoor is de droogtijd van je wasgoed beperkt. Dit stijlvolle model heeft een wascapaciteit van 9 kg.

  Was duurzaam, stil en twee keer zo snel
  Met de Samsung Quickdrive WW90T986ASE was je jouw kleding met een 50% kortere wasduur, maar wel met dezelfde wasprestatie. Hierdoor verbruik je tot 20% minder energie. Met Super Speed was jij je kleding in 39 minuten hygiënisch schoon. De Digital Inverter-functie maakt gebruik van sterke magneten die zorgen voor een stille werking. Zo kan je op elk gewenst moment van de dag een was draaien zonder hierdoor gestoord te worden. De Samsung Quickdrive is een uitstekende duurzame keuze, doordat de motor van de wasmachine geen koolborstel bevat. Er is bovendien de keuze om een Eco 40 tot 60 graden wasprogramma te draaien.

  AI Wash
  Door de AI Wash-functie verspil jij minder water en wasmiddel. De hoeveelheid water en wasmiddel die wordt toegediend is gebaseerd op het gewicht van de was. Hierdoor behaal jij het beste wasresultaat en dit is bovendien beter voor het milieu.

  Gemakkelijk extra wasgoed toevoegen
  Ben jij een kledingstuk vergeten toe te voegen in de was of wil je een bepaald kledingstuk alleen laten meedraaien met het centrifugeren? Voeg gemakkelijk extra wasgoed of wasmiddel toe als de was al draait via het deurtje aan de voorzijde.

  Slimmer wassen
  Wil je een beetje hulp krijgen bij het wassen van je kleding? Personaliseer je wasbeurten met AI Control. Deze functie onthoudt jouw wasbeurtgeschiedenis en raadt programma’s aan. Via de Smart Things-app word je geadviseerd over wasprogramma’s, planningen en onderhoudstips. Zo kies jij altijd een passend wasprogramma.

  Actieve bubbels verwijderen moeiteloos vlekken
  Heb je last van hardnekkige vlekken, zoals wijn- of bloedvlekken? Dat is geen probleem met de Samsung Quickdrive WW90T986ASE. Dankzij de EcoBubble-technologie wordt wasmiddel omgezet in bubbels. Zo trekt het wasmiddel sneller in de kleding en verwijdert het allerlei hardnekkige vlekken. Bacteriën en allergenen worden moeiteloos verwijderd door middel van Hygiene Steam. Zo verwijder je 99,9% bacteriën en allergenen uit je vuile was. De snelle werking maakt het daarom een zeer energiebesparende wasmachine.

  Een schone trommel en wasmiddellade
  Voorkom nare geurtjes door geur veroorzakende bacteriën. Dankzij de Drum Clean-functie kan je jouw wasmachinetrommel eens in de zoveel tijd laten reinigen. Door de StayClean Drawer hoef jij bovendien je wasmiddellade niet langer meer zelf te reinigen. Alle zeepresten in de wasmiddellade worden doorgespoeld zodat deze niet achterblijven.

  Daarnaast biedt Samsung de langste garantie uit de industrie aan op de motor: maar liefst 20 jaar*.
  Deze garantie geldt dus specifiek op de
  compressor van het apparaat. Op de overige onderdelen zit er de reguliere 2- jaar garantie.

  *van toepassing op producten verkocht vanaf juli
  2022
  lees meer

  Specificaties

  MerkSamsung
  AddWash
  EcoBubble
  Beladingsherkenning
  Toerental instelbaar
  Centrifugesnelheid (max)1600
  Centrifugesnelheid (min)400
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelMax. belading (kg)StoomwassenEnergieklasseGarantieToerental (tpm)

  Reviews (232)

  algemene beoordeling
  (232 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.