Samsung WW8BM642OBW/EN QuickDrive wasmachine
 • uitverkocht

  SamsungWW8BM642OBW/EN QuickDrive wasmachine

  649.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Welcome Home Club

  Welcome Home Club

  Gratis bij aanschaf en registratie van een deelnemende Samsung Quickdrive wasmachine. Hoe werkt deze actie? Ga naar: www.samsung.com/nl/promo. Lees ook de actievoorwaarden. Welcome Home Club biedt diverse extra's waaronder 5 jaar garantie. De actie geldt t/m 31 maart 2021. lees de actievoorwaarden

  Samsung WW8BM642OBW/EN QuickDrive wasmachine

  De was doen is waarschijnlijk van niemand echt een hobby. Met de Samsung wasmachine QuickDrive WW8BM642OBW halveer je de wasbeurt. De was is twee keer zo snel klaar dus je hoeft er twee keer zo weinig tijd aan te besteden. Niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor het milieu. Met energielabel A+++ is de Samsung wasmachine QuickDrive WW8BM642OBW een hele zuinige wasmachine.

  Veel handige functies
  De Samsung wasmachine QuickDrive WW8BM642OBW is voorzien van vele handige functies. De QuickDrive zorgt ervoor dat de was zo snel klaar is. Dit komt doordat de QuickDrive speciale bewegingen maakt en kleding krachtig wast. Niet alleen de QuickDrive maar ook de EcoBubble zorgen voor de korte wastijd. Met de EcoBubble technologie kun je wassen op koude temperaturen. Een speciale motor mengt wasmiddel, water en lucht met elkaar zodat er direct schuim in de trommel gaat. Het schuim wordt sneller opgenomen door de kleding met als resultaat dat kleding ook koud stralend schoon wordt. Daarnaast heeft de Samsung wasmachine een Smart Control functie. Met een handige app kun je de wasmachine overal en wanneer je maar wil bedienen. Zo kun je de machine aanzetten als je bijna thuis bent en hoeft je was niet de hele dag te stinken in de machine tot je het op kunt hangen. Je doet de was wanneer het jou uitkomt.

  Voordelen van de Samsung wasmachine QuickDrive WW8BM642OBW op een rijtje
  Sneller klaar dankzij QuickDrive en EcoBubbleOp afstand bestuurbaar met handige appGoed voor het milieu met energielabel A+++Optie voor intensieve vlekkenverwijdering (Bubble Soak)8 kilo wascapaciteit

  Maak het jezelf makkelijk
  Zoek je een goede wasmachine die vriendelijk voor het milieu is? Dan is de Samsung wasmachine QuickDrive WW8BM642OBW een goede optie. Met de QuikDrive wasmachine van Samsung maak je het jezelf stukken makkelijker. De was is snel klaar, de moeilijkste vlekken worden verwijderd, je bent goed bezig voor het milieu én bespaart iedere wasbeurt weer geld.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie