wasmachines
Samsung WW80K6405SW wasmachine
 • 50.- cashback

  SamsungWW80K6405SW wasmachine

  579.-
  12 reviews
  vandaag besteld, maandag in huis
  50.- cashback

  Tijdelijk ontvang je 50.- cashback bij aankoop van deze Samsung wasmachine of was-droogcombinatie.
  Hoe ontvang je 50.- cashback van Samsung? >


  Samsung cashback actie
  Bij aankoop van deze Samsung wasmachine of was-droogcombinatie ontvang je tijdelijk van Samsung 50.- cashback. Deze actie is geldig op aankopen in de periode van 24 december 2018 t/m 3 maart 2019 (aankoopdatum).

  Hoe ontvang je de 50.- cashback?
  Ga naar www.samsung.com/nl/promo klik op de promotie en vul alle gegevens in en volg de aangegeven stappen. Doe dit voor uiterlijk 18 maart 2019. Samsung streeft erna het cashback bedrag binnen 6 weken na het indienen van een volledige registratie over te maken op je bankrekening.

  Download / bekijk hier de actievoorwaarden >

  Samsung WW80K6405SW wasmachine

  Met de Samsung wasmachine WW80K6405SW met AddWash kun je snel en eenvoudig iets toevoegen wanneer de was al draait. Ook was die je al met de hand gewassen hebt, voeg je eenvoudig toe om mee te laten spoelen of centrifugeren. Dankzij Smart Control bedien je je wasmachine waar en wanneer je wilt met een app op je smartphone. Of je nu binnen of buiten bent, je kan de was op ieder moment starten of pauzeren, en gekozen programma's, resterende wastijd en eindmeldingen bijhouden. Met de nieuwe wasmachine van Samsung is je was in 59 minuten stralend schoon. De kleding wordt extra grondig gereinigd dankzij Speed Spray en de rotatiesnelheid zorgt ervoor dat je was binnen 59 minuten klaar is. En met de functie Bubble soal kun je met een simple druk op de knop zelfs de meest hardnekkige vlekker verwijderen. DEine is voorizen van een wascapiciteit van 8 kilo, energieklasse A+++, Geluidsniveau Wassen53 dB, Spin Efficiency A en een toerental van 1400 rpm. Het automatische Smart Check programma herkent en analyseert problemen en biedt snelle, gemakkelijke oplossingen via een smartphone-app. Dit bespaart je dus tijd en moeite!
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Maximale belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.6(12 reviews)
  Meest recent

  Ongekende mogelijkheden

  De addwash wasmachine biedt zoveel mogelijkheden teveel om op te noemen. Hij blijft heel overzichtelijk en het kunnen toevoegen van een vergeten kleding stuk is echt top. Met wifi verbinding hebben geeft nog meer opties. Vet en top

  ook geplaatst op samsung.com

  Prima wasmachine

  De machine wast goed schoon en is gebruikersvriendelijk. Ideaal dat je in de app kunt zien hoe lang de wasmachine nog draait. Ook kun je via de app de wasmachine aanzetten. Geluidje dat de wasmachine klaar is, kun je gemakkelijk uitzetten als je dat niet wilt. Sommige programma's duren (bij maximale belading) wel erg lang. Jammer dat je het toerental van centrifugeren niet handmatig kunt verhogen (alleen verlagen) bij bijvoorbeeld het programma voor beddengoed.Fijne grote trommel. De machine onthoudt het laatst gebruikte programma. Dat kan handig zijn maar is ook een aandachtspunt. Als je bijvoorbeeld een katoenen was op 60 graden hebt gedraaid en je de volgende was op 40 graden wilt draaien, dan moet je de temperatuur wel eerst handmatig aanpassen. Veiliger zou zijn standaard op 40 graden en handmatig verhogen indien gewenst. Maar over het geheel, dik tevreden!

  ook geplaatst op samsung.com

  Top wasmachine

  snel veel opties/functies stil mooi frisse schone was

  ook geplaatst op samsung.com

  Erg tevreden!

  Enorm tevreden met de wasmachine, draait goede wassen en hij was niet duur!

  ook geplaatst op samsung.com

  Super wasmachine!

  Ik ben heel blij met deze wasmachine. De add-Wash functie is zo handig omdat je vaak genoeg wel een sok of een ander klein kledingstuk vergeet. Zo kun je toch alle was doen. Verder word je was stralend schoon met deze wasmachine, met behulp van de Bubble Soak. Met de handige app krijg je o.a. een seintje wanneer je wasverzachter kunt toevoegen of wanneer je was klaar is. Voor mij is dat een leuke bijkomstigheid omdat ik de geluiden van de machine niet altijd kan horen in huis. Zo weet ik toch dat de was klaar is. Over geluid gesproken, hij maakt amper geluid. Zelfs het centrifugeren maakt weinig lawaai. Tenslotte ziet hij er ook nog eens fraai en modern uit. Een echte aanwinst!

  ook geplaatst op samsung.com

  Mooie machine!

  Mooie machine. Verschillende handige wasmenu’s en duidelijke display. Tevens handig om extra was toe te voegen via addwash systeem

  ook geplaatst op samsung.com

  Heerlijk schoon

  Na 15 jaar was onze oude machine toe aan vervanging. Gekozen voor een Samsung Ecobubble en geen spijt! De was komt er (mede dankzij de bubble soak functie) superfris en -schoon uit. En de smartphone melding dat de was klaar is is ook handig.Top!

  ook geplaatst op samsung.com

  Fijne wasmachine

  Prima wasmachine. Doet wat hij moet doen. Heeft wel lange wasprogramma’s. De Addwash optie is handig.

  ook geplaatst op samsung.com

  Super stille wasmachine, geweldig!

  Ik heb eind september '18 na 12 jaren een wasmachine gekocht. Na het lezen van diverse recensies en persoonlijk advies, hebben wij voor de add wash gekozen. We zijn super tevreden. Daarnaast maakt de wasmachine geen lawaai, hij draait super stil. Zelf heb ik de add wash functie nog niet gebruikt maar dat komt zeker nog wel goed van pas. Al met al, een aanrader

  ook geplaatst op samsung.com

  eenvoudige bediening

  de wasmachine draait nu een week , en ik ben zeer tevreden over het product, is stil en is makkelijke te bedienen met de app

  ook geplaatst op samsung.com

  toegevoegd aan winkelmand