Samsung WW70J5585MW/EN Ecobubble wasmachine

  SamsungWW70J5585MW/EN Ecobubble wasmachine

  411.-399.-
  vandaag besteld, maandag in huis

  Samsung WW70J5585MW/EN Ecobubble wasmachine

  Samsung WW70J5585MW/EN EcoBubble wasmachine met energieklasse A+++( -10), 1400 toeren (instelbaar) en een maximaal vulgewicht van 7 kg. De WW70J5585MW/EN heeft onder andere een startuitstel functie, resttijdindicatie op het digitale display en geeft een eindsignaal. Daarnaast biedt deze EcoBubble wasmachine 14 wasprogramma's, een kinderslot, Aquastop beveiliging en Smart Check. Dankzij de innovatieve EcoBubble wastechnologie van Samsung kun je wassen op lagere temperaturen met even goede resultaten. Zo bespaar je automatisch energie en geld. Het Bubble Soak programma zorgt dat je extra vervuilde kleding goed schoon wordt.

  Was koud, bespaar energie met EcoBubble
  Bij de EcoBubble-technologie wordt gebruik gemaakt van lucht en water om het wasmiddel op te lossen. Er worden krachtig reinigende schuimbellen aangemaakt die evenredig worden verdeeld over het wasgoed en die dieper en 40 keer sneller dan normaal in de stoffen doordringen, zodat je was perfect schoon wordt. En het mooiste aan deze ingenieuze EcoBubble-technologie is dat er voor dit fantastische resultaat geen warm water nodig is en er zodoende veel minder energie wordt verbruikt. De EcoBubble-technologie zorgt voor echt milieuvriendelijke waskracht.

  Intensieve vlekverwijdering door Bubble Soak
  Met een druk op de knop helpt het Bubble Soak programma lastige vlekken te verwijderen. Kleren worden grondig geweekt in bubbels, zodat vlekken loskomen en verdwijnen.

  Zelfreinigende wasmiddellade: houd je wasmiddellade automatisch schoon
  Zeepresten in het wasmiddelbakje zien er niet alleen vies uit, maar zijn ook onhygiënisch. De zelfreinigende wasmiddellade is voorzien van een speciaal ontwikkeld spoelsysteem dat de laatste wasmiddelresten verwijdert en het wasmiddelbakje schoon en hygiënisch houdt.

  Tweevoudige waterbeveiliging
  Met de overloopbeveiliging en de Aqua stop is je wasmachine goed beveiligd. Dankzij de Aqua Stop wordt de watertoevoer automatisch gestopt bij een wateroverschot of lekkage.

  Weegsensor: Waterverbruik en wasprogramma specifiek afgestemd op jouw was
  De weegsensor maakt gebruik van sensors die het wasgoed analyseren. Deze bepalen het gewicht van de lading van de was. Vervolgens wordt het waterverbruik en wasprogramma hierop aangepast. Zo worden kleren efficiënt schoon en kun je veel energiezuiniger wassen.

  Crystal design
  De nieuwste lijn van Samsung onderscheidt zich zeker ook door middel van het design. De Transparante Crystal look deur en draaiknop en de Ice Blauwe kleur van het display, geven deze mooie wasautomaat een elegante en ‘design’ uitstraling. Een uitstraling die past bij de hoge kwaliteit van deze wasmachine.

  Last Memory
  Last Memory onthoudt het laatst gebruikte programma. Dit voorkomt herprogrammeren van je favoriete programma en bespaart moeite en tijd.

  Houd je kleding langer nieuw met de Diamond Drum™-trommel
  Het mag niet zo zijn dat je favoriete kleding slijt als je deze perfect schoon wilt krijgen. Daarom maakt de Samsung Eco Bubble-wasmachine gebruik van de unieke Diamond DrumTM-technologie, waarbij de standaardtrommel is vervangen door een trommel met een diamantvormig reliëfprofiel met verzonken gaatjes. De kleine, gladde afvoergaatjes beperken slijtage, terwijl het toch op een veilige manier goed schoon wordt. Zorg dat je kleding als nieuw blijft en vertrouw deze toe aan de exclusieve Diamond Drum™-trommel van de Samsung wasmachine.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelGarantie