Samsung WW10T654ALE Addwash wasmachine
 • 50.- plantsome

  SamsungWW10T654ALE Addwash wasmachine

  659.-
  nog 1 op voorraad
  50.- Plantsome voucher

  50.- Plantsome voucher

  bij deze Samsung. Geldig t/m 1 november 2021.Hoe werkt de actie? Ga naar https://www.samsung.com/nl/promo/promo/?id=Q9LC5QYH3KX94 en registreer je aankoop. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Samsung WW10T654ALE Addwash wasmachine

  Grote bergen was zijn verleden tijd met de Samsung AddWash wasmachine WW10T654ALE/S2. Het grote vulgewicht van 10,5 kilo zorgt ervoor dat zelfs grote stukken wasgoed zonder problemen in de machine kunnen!

  T-shirt vergeten?
  Met AddWash kun je snel en eenvoudig iets toevoegen wanneer de was al draait. Ook was die je al met de hand gewassen hebt, voeg je eenvoudig toe om mee te laten spoelen of centrifugeren.

  AI Control
  Was slim en effectief met krachtige AI Control. De functie personaliseert je wasbeurten, onthoudt wasgedrag, raadt programma's aan en geeft statusupdates De SmartThings-app* adviseert wasprogramma's, planningen en geeft onderhoudstips. Het perfecte droogprogramma wordt automatisch geselecteerd.

  Grote capaciteit
  Gebruik je wasmachine minder vaak en bespaar tijd, moeite en water. Dankzij de grote capaciteit van 10 kg krijg je grote hoeveelheden was in één keer schoon en kun je zelfs zeer grote artikelen wassen.

  Eco Bubble
  EcoBubble-technologie reinigt je kleding grondig, zelfs op lage temperaturen. Wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof doordringt en vuil verwijdert, terwijl er minder energie nodig is en kleuren en stoffen intact blijven.
  lees meer

  Specificaties

  MerkSamsung
  FabriekstypeWW10T654ALE
  Type laderVoorlader
  EnergieklasseA
  Toerental (tpm)1400
  Max. belading (kg)10,5
  Startuitstel
  bekijk alle specificaties
  EnergieklasseToerental (tpm)StartuitstelGarantie

  Reviews (221)

  algemene beoordeling
  (221 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.