overzicht
Samsung WW10N642RBA/EN wasmachine
 • 50.- Cashback

  SamsungWW10N642RBA/EN wasmachine

  749.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  50.- Cashback

  50.- Cashback
  Op deze Samsung wasmachine. Deze actie loopt van 14 oktober t/m 15 december 2019

  Hoe werkt deze actie?
  Koop tijdens de actieperiode een deelnemend artikel.
  Ga naar www.samsung.com/nl/promo, klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en upload de volgende documenten uiterlijk 30 december 2019

  1. Een kopie van de aankoopbon en 2. Een kopie van de sticker met de modelcode en het serienummer (bevindt zich in de deur van de wasmachine). Deze actie is een initatief van -en verloopt geheel via- Samsung Nederland B.V.
  Wehkamp keert geen cashbacks uit.

  Actievoorwaarden

  Samsung WW10N642RBA/EN wasmachine

  Deze Samsung WW10N642RBA/EN QuickDrive wasmachine is voorzien van Q-rator de slimme wasassistent, dit is een managementsysteem dat gebruik maakt van gegevens die tijdens je wasbeurten worden verzameld en je helpt om eenvoudiger en effectiever gebruik te maken van QuickDrive™. ‘Was Recept' geeft aan wat het beste wasprogramma is, ‘Was Planner' helpt je bij het optimaliseren van je wasschema, en 'HomeCareWizard' maakt het mogelijk om op afstand problemen op te lossen. Dit resulteert in een superzuinige energieklasse A+++ (-40%), slechts 142 kWh energieverbruik per jaar, 1400 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 10 kg.

  Verder voorzien van Super Speed, dankzij Superspeed kan je jouw dagelijkse was tot 34% sneller doen, wat overeenkomt met 59 minuten. QuickDrive™ bespaart tijd door kleding dynamisch te laten bewegen, terwijl EcoBubble™ voor een krachtig wasresultaat zorgt. De Speed Spray-functie, het golfpatroon in de trommel'** en een hogere centrifugeersnelheid zorgen daarnaast voor een kortere spoeltijd.

  Smart Control: Bedien je wasmachine waar en wanneer je wilt
  Met Smart Control kun je je wasmachine via de handige Smart Home-app op afstand bedienen en controleren. Je kunt de was waar en wanneer je wilt eenvoudig starten of pauzeren en gekozen programma's, resterende wastijden eindmeldingen bijhouden. Je krijgt zelfs een melding wanneer je nog extra kledingstukken kunt toevoegen en wanneer de trommel van je wasmachine schoongemaakt moet worden.

  EcoBubble
  De EcoBubble motor mengt water, wasmiddel en lucht, waarna het wasmiddel als schuim de trommel in geblazen wordt. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kun je ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor je was en je portemonnee.

  Drievoudige waterbeveiliging:
  Met de overloopbeveiliging, de Aqua Stop én Aqua Sensor is je wasmachine volledig beveiligd. Dankzij de Aqua Stop wordt de watertoevoer automatisch gestopt bij een wateroverschot of lekkage. Daarnaast zorgt de Aqua Sensor ervoor dat het water automatisch wordt afgepompt zodra er water lekt aan de onderkant van de wasmachine.

  BubbleSoak
  Daag vlekken uit Met een druk op de knop activeer je de BubbleSoak-technologie, die hardnekkige vlekken zonder problemen verwijdert*. Jouw wasgoed wordt weer perfect schoon.
   
  Digital inverter motor
  De digitale motor met inverter technologie is zuiniger dan ooit met energie, maakt minimaal geluid en gaat bijzonder lang mee. Met  ook 10 jaar fabrieksgarantie op deze motor.  

  EcoDrum Clean+ technologie
  EcoDrum Clean + reinigt de binnenkant van je wasmachine en verwijdert 99,9% van de bacteriën die geurtjes veroorzaken zonder gebruik te maken van agressieve chemicaliën. De wrijving van een krachtige waterstraal en een hoog toerental zorgen daarnaast dat 99% van het vuil uit de rubberen deurring wordt verwijderd. Je krijgt zelfs een melding wanneer je wasmachine moet worden gereinigd.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelGarantie