Samsung wasmachines
Samsung WD90N642OOW/EN wasdroogcombinatie
 • 100.- cashback

  SamsungWD90N642OOW/EN wasdroogcombinatie

  1149.-
  23 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis
  100.- cashback

  Tijdelijk ontvang je 100.- cashback bij aankoop van deze Samsung QuickDrive wasmachine. LET OP: Profiteer van nog eens 100.- extra cashback i.c.m. de aankoop van een Samsung QuickDrive wasdroger.
  Hoe ontvang je 100.- cashback van Samsung? >


  Samsung cashback actie
  Bij aankoop van deze Samsung QuickDrive wasmachine ontvang je tijdelijk van Samsung 100.- cashback. LET OP: Profiteer van nog eens 100.- extra cashback i.c.m. de aankoop van een Samsung QuickDrive wasdroger. Deze actie is geldig op aankopen in de periode van 1 januari 2019 t/m 3 maart 2019 (aankoopdatum).

  Hoe ontvang je de 100.- cashback?
  Ga naar www.samsung.com/nl/promo klik op de promotie en vul alle gegevens in en volg de aangegeven stappen. Doe dit voor uiterlijk 18 maart 2019. Samsung streeft erna het cashback bedrag binnen 6 weken na het indienen van een volledige registratie over te maken op je bankrekening.

  Download / bekijk hier de actievoorwaarden >

  Samsung WD90N642OOW/EN wasdroogcombinatie

  Deze Samsung WD90N642OOW/EN QuickDrive wasdroogcombinatie vermindert de duur van een wasbeurt tot 50% en het energieverbruik tot 20%, zonder dat dit ten koste gaat van de wasprestatie. De ‘Q-Drum bestaat uit een grote hoofdtrommel en een plaat achterin de wasmachine, die onafhankelijk van elkaar draaien. Door deze dubbele krachten wordt de was continu in verschillende richtingen bewogen. QuickDrive™ wast snel, krachtig en is goed voor je kleding. Verder voorzien van Q-rator de slimme wasassistent, dit is een managementsysteem dat gebruik maakt van gegevens die tijdens je wasbeurten worden verzameld en je helpt om eenvoudiger en effectiever gebruik te maken van QuickDrive™. ‘Was Recept' geeft aan wat het beste wasprogramma is, ‘Was Planner' helpt je bij het optimaliseren van je wasschema, en 'HomeCareWizard' maakt het mogelijk om op afstand problemen op te lossen.  

  En met Addwash is het vergeten van die ene blouse of jeans geen probleem meer! Je kunt snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait, tijdens het gehele wasprogramma. Heb je een wasje met de hand gewassen, met de AddWash kun je deze eenvoudig alleen mee laten spoelen en centrifugeren. Verder met energieklasse A, 1400 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 9 kg (bij drogen 5 kg). Gemakkelijk, als je niet over veel ruimte beschikt om een wasmachine en droger te plaatsen. Daarnaast biedt deze EcoBubble wasdroogcombinatie 14 wasprogramma's waaronder Super Kort 15', Super Ecowas en een speciaal programma voor Outdoorkleding. Verder heb je de beschikking over 4 droogprogramma's. Ook kun je je kleding opfrissen met Air Wash of vlekken verwijderen met Bubble Soak of kiezen voor een speciaal programma om de trommel te reinigen. De WD90N642OOW/EN heeft onder andere een startuitstel functie, resttijdindicatie op het digitale display en geeft een eindsignaal (uitschakelbaar). Tevens beschikt de wasdroogcombinatie over een kinderslot, een Diamond Drum-trommel en een stille en duurzame Digital Inverter motor met daarop 10 jaar garantie.

  Smart Control: Bedien je wasmachine waar en wanneer je wilt
  Met Smart Control kun je je wasmachine via de handige Smart Home-app op afstand bedienen en controleren. Je kunt de was waar en wanneer je wilt eenvoudig starten of pauzeren en gekozen programma's, resterende wastijden eindmeldingen bijhouden. Je krijgt zelfs een melding wanneer je nog extra kledingstukken kunt toevoegen en wanneer de trommel van je wasmachine schoongemaakt moet worden.

  EcoBubble technologie
  Bij de EcoBubble technologie wordt gebruik gemaakt van lucht en water om het wasmiddel op te lossen. Er worden krachtig reinigende schuimbellen aangemaakt die evenredig worden verdeeld over het wasgoed en die dieper en 40 keer sneller dan normaal in de stoffen doordringen, zodat je was perfect schoon wordt. De bubbels dringen diep door in stoffen om vuil makkelijk te verwijderen, zelfs in koud water van 15 graden. En het mooiste is dat er voor deze technologie geen warm water nodig is en er minder energie wordt verbruikt. Je zorgt dus goed voor het milieu en je portemonnee.

  Air Wash
  Met de Air Wash-functie frist deze Samsung-wasmachine jouw wasgoed op met lucht. Er komen geen water, schoonmaakmiddelen of andere chemicaliën aan te pas. Alleen hete lucht, die onaangename geurtjes verwijdert en bacteriën doodt.

  Bubble Soak
  Bubble Soak helpt je bij het verwijderen van diverse hardnekkige vlekken. Wanneer je voor Bubble Soak kiest, wordt de was goed in waterbubbels geweekt om efficiënt gewassen te worden. Bubble Soak is uitgerust met 3 cycli van 20 of 30 minuten: Katoen, Synthetisch en Babykleding.

  ECO TROMMELREINIGING
  Hierbij wordt de trommel gereinigd op 70º C door vuil en bacteriën uit de trommel te verwijderen. Je hoeft zelf geen reinigingsmiddelen toe te voegen om de trommel te reinigen. Resten van chemicaliën in de trommel leiden tot verminderde wasprestaties. En de WD90N642OOW/EN helpt je na 40 wasbeurten met een herinnering op het LED scherm om je trommel te reinigen, makkelijk toch!

  Energie
  - Energieverbruik per jaar alleen wassen, 234 kWh (per jaar – 200 maximale beladingen)
  - Energieverbuik per jaar (wassen en drogen) 1224 kWh (per jaar – 200 maximale beladingen)
  - Energie-efficiëntieklasse A
  - Energieverbruik (alleen wassen) (kWh) 1,17 kWh
  - Energieverbuik (wassen en drogen volle belading) (kWh) 6,82 kWh
  - Wasprestatieklasse A
  - Waterverbruik per jaar (wassen) 10.800 (200 maximale beladingen)
  - Waterverbuik per jaar (wassen en drogen) 25200 (200 maximale beladingen)
  - Geluidsniveau drogen 62 dB
  - Geluidsniveau centrifugeren 73 dB
  - Geluidsniveau wassen 49 dB
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Maximale belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(23 reviews)
  Meest recent

  Mooi design, perfect wasresultaat

  Sinds deze week de wasmachine in gebruik. Snelle programma's en perfect droge was, ook bij een volle trommel! Ook is het geen straf om het apparaat te zien staan.

  ook geplaatst op samsung.com

  Geweldige was-droog combinatie!

  Ik twijfelde al heel lang om een was-droog combi aan te schaffen, maar toen mijn wasmachine kapot ging tijdens de verjaardag van mediamarkt, was er geen enkele twijfel meer mogelijk en ging ik voor dit apparaat. En ik heb er totaal geen spijt van! Heerlijk, een compleet programma van wassen en drogen waarbij het resultaat ook nog eens uitstekend te noemen is. Daarnaast ook, op het centrifugeren na, heerlijk stil. Alles te volgen via je telefoon, of zelfs te bedienen, en de tijd past zich aan aan de was. Zo duurde een compleet programma nog maar 4 uur ipv de vooraf gestelde 5 uur. Enkel nadeel is de geur na het drogen, zelfs met wasverzachter. Benieuwd of daar nog verandering in komt, maar verder zeer tevreden! Voor mijn eenpersoons huishouden in een klein flatje met maar weinig ruimte voor 2 apparaten is dit mijn beste aankoop!

  ook geplaatst op samsung.com

  Een aanwinst voor ieder gezin

  Deze wasmachine overtrof mijn verwachting. Super stil en veel opties. Zowaar ook een aanwinst voor iemand zoals ik omdat deze kan worden toegevoegd aan je "Smart Home". Helaas vind ik de functie " Drogen" toch wel wat meer tijd in beslag nemen dan een apparte droger. maar voor mijn handdoeken vind ik het prima zo.

  ook geplaatst op samsung.com

  Fijne was-droog combinatie

  Heb de was-droog combinatie pas 1 week in bezit en er zijn al meerdere programmas mee gedraaid. Tot nu toe geen nadelen kunnen ontdekken. Ook s'nachts heeft de wasmachine staan draaien, maar ik heb er niets van gehoord. Ook niet tijdens het centrifugeren op 1400 toeren. Dus geen spijt van deze aankoop. 4 sterren , omdat ik nog niet alle wasmogelijkheden heb kunnen proberen. Wasmachine is ook mooi om te zien. De app heb ik nog niet op mijn mobiel geinstalleerd, maar deze vindt ik niet zo belangrijk. Samsung, ga zo door met mooie producten maken!

  ook geplaatst op samsung.com

  Snelle en schone was

  De Quickdrive wasmachine is een geweldige machine, veel mogelijkheden en er past behoorlijk wat was in. De was draait een stuk sneller als onze vorige machine en door de grote deur is deze makkelijk te laden en uit te laden. De instellingen zijn intuïtief als zijn de tiptoetsen wel gevoelig. pletten dus dat je de machine niet uitzet als je er even tegen aan leunt.

  ook geplaatst op samsung.com

  Pracht Machine

  Dit apparaat heb ik nu ongeveer een maandje in gebruik en ben er zeer content mee. Lekkere grote trommel waar door ik veel tegelijkertijd kan wassen. en met de droog capaciteit ben ik ook zeer te vrede het is precies genoeg voor de handdoeken en het ondergoed. De rest hang ik persoonlijk toch aan de lijn.

  ook geplaatst op samsung.com

  Ontzettend blij

  Vanwege een scheiding, nu wat kleiner behuisd. Een geweldige machine die ik een ieder, zelfs met voldoende plaats, kan aanraden. Het design is mooi, bediening eenvoudig en het resultaat verbluffend. Snel, schoon en droog. Dit is echt een goede aankoop geweest!

  ook geplaatst op samsung.com

  Geweldig apparaat

  Wassen en drogen gaan in een machine. Wat een geweldig apparaat. Hoef de was niet meer na het wassen in een aparte droger te stoppen.

  ook geplaatst op samsung.com

  Ruimtebesparend en stil

  Blij dat ik uiteindelijk gekozen heb voor de wasdroogcombinatie. Het scheelt aanzienlijk in ruimte. Het is een stille machine. Ik moet nog wel wennen aan het programma, maar dat zal vanzelf wel goed komen. Drogen kan nog iets droger maar misschien stel ik wel iets verkeerd in. De kids vonden de machine er uit zien als iets uit de toekomst ;-)

  ook geplaatst op samsung.com

  Slim, schoon, stil en supermooi

  Wat een verademing, wassen en drogen in één machine. De QuickDrive is slim, weegt zelf de hoeveelheid was en past de was- en droogtijd er op aan. Wij waren, ivm ruimtegebrek, altijd aangewezen op droogrekjes. Het hele huis hing altijd vol....nu stop ik het beddengoed erin en 3 uur later ligt hetzelfde beddengoed weer netjes schoon op het bed. Ideaal!

  ook geplaatst op samsung.com

  toegevoegd aan winkelmand