Samsung WD70K5400OW/EN wasdroogcombinatie
 • Uitverkocht

  SamsungWD70K5400OW/EN wasdroogcombinatie

  699.-621.-je bespaart 78.-
  6 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Wasdroogcombinaties

  Samsung WD70K5400OW/EN wasdroogcombinatie

  Samsung WD70K5400OW/EN Ecobubble wasdroogcombinatie Addwash is het vergeten van die ene blouse of jeans geen probleem meer! Je kunt snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait, tijdens het gehele wasprogramma. Heb je een wasje met de hand gewassen, met de AddWash kun je deze eenvoudig alleen mee laten spoelen en centrifugeren. Verder met energieklasse A, 1400 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 7 kg (bij drogen 5 kg). Gemakkelijk, als je niet over veel ruimte beschikt om een wasmachine en droger te plaatsen. Daarnaast biedt deze EcoBubble wasdroogcombinatie 14 wasprogramma's waaronder Super Kort 15', Super Ecowas en een speciaal programma voor Babykleding. Verder heb je de beschikking over 4 droogprogramma's. Ook kun je je kleding opfrissen met Air Wash of vlekken verwijderen met Bubble Soak of kiezen voor een speciaal programma om de trommel te reinigen. De WD70K5400OW/EN heeft onder andere een startuitstel functie, resttijdindicatie op het digitale display en geeft een eindsignaal (uitschakelbaar). Tevens beschikt de wasdroogcombinatie over een kinderslot, een Diamond Drum-trommel en een stille en duurzame Digital Inverter motor met daarop 10 jaar garantie.

  EcoBubble technologie
  Bij de EcoBubble technologie wordt gebruik gemaakt van lucht en water om het wasmiddel op te lossen. Er worden krachtig reinigende schuimbellen aangemaakt die evenredig worden verdeeld over het wasgoed en die dieper en 40 keer sneller dan normaal in de stoffen doordringen, zodat je was perfect schoon wordt. De bubbels dringen diep door in stoffen om vuil makkelijk te verwijderen, zelfs in koud water van 15 graden. En het mooiste is dat er voor deze technologie geen warm water nodig is en er minder energie wordt verbruikt. Je zorgt dus goed voor het milieu en je portemonnee.

  15' Kort programma
  Voor het snel wassen van licht bevuilde weefsels en minder dan 2,0 kg wasgoed.

  Babykleding
  Hete was en extra spoelcycli om te voorkomen dat er waspoederresten achterblijven.

  Air Wash
  Met de Air Wash-functie frist deze Samsung-wasmachine jouw wasgoed op met lucht. Er komen geen water, schoonmaakmiddelen of andere chemicaliën aan te pas. Alleen hete lucht, die onaangename geurtjes verwijdert en bacteriën doodt.

  Bubble Soak
  Bubble Soak helpt je bij het verwijderen van diverse hardnekkige vlekken. Wanneer je voor Bubble Soak kiest, wordt de was goed in waterbubbels geweekt om efficiënt gewassen te worden. Bubble Soak is uitgerust met 3 cycli van 20 of 30 minuten: Katoen, Synthetisch en Babykleding.

  ECO TROMMELREINIGING

  Hierbij wordt de trommel gereinigd op 70º C door vuil en bacteriën uit de trommel te verwijderen. Je hoeft zelf geen reinigingsmiddelen toe te voegen om de trommel te reinigen. Resten van chemicaliën in de trommel leiden tot verminderde wasprestaties. En de WD80J6400AW/EN helpt je na 40 wasbeurten met een herinnering op het LED scherm om je trommel te reftinigen, makkelijk toch!

  Diamond Drum-trommel
  Het mag niet zo zijn dat jouw favoriete kleding slijt als je deze perfect schoon wilt krijgen. De standaardtrommel is vervangen door een trommel met een diamantvormig reliëfprofiel met verzonken gaatjes. De kleine, gladde afvoergaatjes beperken slijtage, terwijl het toch op een veilige manier goed schoon en droog wordt. 

  Digital Inverter motor
  Deze stille, hoogtechnologische aandrijfmotor van Samsung werkt zonder riemen of tandwielen waardoor de wasmachine opmerkelijk stil te werk kan gaan. Omwille van de slijtvastheid van de Digital Inverter motor geeft Samsung 10 jaar garantie op deze motor.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Maximale belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.8(6 reviews)
  Meest recent

  Beste functies ooit

  Mijn oude wasmachine is stukgegaan. Ik ging meteen zoeken naar een nieuwe en vond de functies geweldig! Ik heb de Addwash uitgeprobeerd en het is erg handig! Alle wasmachines zouden dit moeten hebben! Mijn wasmachine kan ik heel makkelijk bedienen met 1 draaiknop en kan extra functies aanzetten wanneer ik dat wil. De wastrommel is groter dan mijn vorige machine maar dat is geen nadeel. Allergrootste voordeel is dat dit machine bijna geluidloos is. Zelfs bij 1400 toeren hoor je het nauwelijks.

  ook geplaatst op samsung.com

  Gebruiksvriendelijke high-end wasmachine

  Voorheen maakte ik gebruik van een Whirlpool wasmachine. Een groot voordeel bij deze machine is dat je in een actie het wassen en drogen kunt aanzetten. Op de zeer gebruiksvriendelijke wasmachine zit de functie opfrissen, werkt dmv luchtreiniging. Na een kleine 20 minuten ruikt je shirtje weer fris. Ideaal als je snel voor een feestje een shirtje aan moet. Ideaal is de Add Wash functie. Iedereen kent het wel, net die ene krokante sok vergeten in de trommel te doen. Geen probleem, met een druk op het deurtje springt hij open en gooi je de sok er bij. Al met al ben ik erg tevreden over de wasmachine

  6 mensen vonden dit nuttig

  Goed, zuinig en stil

  De Samsung WD70K5400OW/EN wasdroogcombinatie is een perfecte wasmachine voor mij. Ik heb niet veel ruimte, dus een combinatie wassen/drogen in een apparaat is een uitkomst. Je kunt snel en makkelijk iets toevoegen tijdens het hele wasprogramma. De Air Wash functie gebruik ik veel. Ik kan de kleding opfrissen met alleen hete lucht. De Bubble Soak functie gebruik ik voor hardnekkige vlekken. De start uitstel functie is super handig. Ik stel de functie in drie uur voordat ik opsta. Zodat ik s"morgens gelijk de was eruit kan halen. Door de digital inventer motor is de wasmachine bijzonder stil. Het in de nacht laten draaien geeft dus geen geluidsoverlast. De wasmachine heeft 14 wasprogramma`s en 4 droog programma`s. Dit geeft mij voldoende keuzes. Er is bijvoorbeeld een kort programma voor snel wassen voor 2 kg. Heel handig als je niet veel was hebt. kortom een aanrader.

  1 persoon vond dit nuttig

  Mooi, handig, werkt zonder geluid

  De Samsung AddWash is echt een geweldig product voor mij. Ik was al lang aan het nadenken om een droger aan te schaffen. Wij hebben een dochter die veel knoeit waardoor ze vaak van kleren veranderd. Na het wassen van haar kleren dienen we deze te laten drogen wat gauw een paar dagen in beslag neemt voordat ze helemaal droog zijn. Daarnaast wonen we in een appartement waardoor je de hele dag tegen kleren aankijkt. Hierdoor is de Samsung AddWash een ideale aanschaf doordat we de kleren dezelfde dag droog kunnen krijgen en goed om kunnen gaan met de beperkte ruimte in het huis voor een dergelijk apparaat. Voor wat betreft de verschillende functies vind ik de AddWash heel handig aangezien ik de helft van de sokken altijd vergeet. Het scherm geeft aan wanneer je het extra kleding stuk nog toe kan voegen. Daarnaast is de status van een programma goed en duidelijk weergegeven op het scherm. De droogfunctie werkt zoals het hoort. Wat ik een beetje jammer vind is dat het drogen voor mijn gevoel wat lang duurt. De Samsung AddWash heeft ongeveer 2u nodig om alle kleding droog te krijgen. Door de combinatie van wassen en drogen betekent dit dat de Samsung rond de 5 uren bezig is. Verder biedt de Samsung voldoende verschillende programma's. De opfris functie heeft mij erg goed geholpen om etensgeuren uit mijn kleren te verwijderen. Van deze functie maak ik veelvoudig gebruik aangezien ik zoveel van koken houd. De baby was is ook een grote aanrader voor mensen die baby hebben. Door deze functie wordt de was extra goed gewassen en laat het de kleren meerdere malen uitspoelen. Zo kan mogelijke allergie door het wasmiddel voorkomen worden. Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe Samsung AddWash, het is echt een aanrader!.

  Gebruiksvriendelijk makkelijk een tweede was aan toe te voegen.

  Mijn vorige wasmachine was een Bosch zonder droger deze was al een enkele jaren oud maar werkte nog goed. De nieuwe wasmachine heb ik uit gekozen omdat hij er prachtig uitziet, plus de addwash functie zou goed van pas komen. Mijn vorige wasmachine was een Bosch zonder droger deze was al een enkele jaren oud maar werkte nog goed. . De Samsung addwash scoorde boven verwachtingen, vuile was kwam in keer schoon uit de wasmachine en er bleven geen muffe geurtjes achter. Door de verschillende wasprogramma die zijn afgesteld op de hedendaagse gebruiker is deze makkelijk in gebruik. Vergeleken met mijn oude wasmachine zijn de programma's beter afgesteld en gebruikt minder wasmiddel. Door het droog programma kwamen mijn kleren kurkdroog uit de wasmachine. Voordeel hiervan is dat ik mijn kleren direct kon opbergen in de kast zonder deze eerst op te hangen. nadeel was wel dat de dikkere baddoeken niet in een keer droog waren en dat ik deze moest ophangen. Deze week was het zover, vergat een kledingstuk in de wasmachine te doen gewoonlijks zou ik moeten wachten tot de volgende was. Door de addwash functie kon ik achteraf nog een kledingstuk toevoegen.

  1 persoon vond dit nuttig

  Grote en stille topper

  nooit geweten dat een combinatie zo handig was en dat deurtje is ook echt een aanrader

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand