Samsung WD10N642R2A wasdroogcombinatie
 • uitverkocht

  SamsungWD10N642R2A wasdroogcombinatie

  799.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Samsung WD10N642R2A wasdroogcombinatie

  Samsung WD10N642R2A wasdroogcombinatie met Addwash-deur is het vergeten van die ene blouse of jeans geen probleem meer! Je kunt snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait, tijdens het gehele wasprogramma. Heb je een wasje met de hand gewassen, met de AddWash kun je deze eenvoudig alleen mee laten spoelen en centrifugeren. Dankzij de grote capaciteit van 10 kg krijg je grote hoeveelheden was in één keer schoon en kun je zelfs zeer grote artikelen wassen. Met een capaciteit van 6 kg droog je jouw was ook gelijk erna.
  Slimme wasassistent
  Maak eenvoudiger en effectiever gebruik van water. Q-rator is een intelligent managementsysteem dat de prestaties optimaliseert aan de hand van gebruikersinteracties. 'Wasrecept' adviseert de beste wasprogramma's. 'Wasplanner' optimaliseert je wasschema. 'HomeCare Wizard' maakt probleemoplossing op afstand mogelijk.

  EcoBubble technologie
  Bij de EcoBubble technologie wordt gebruik gemaakt van lucht en water om het wasmiddel op te lossen. Er worden krachtig reinigende schuimbellen aangemaakt die evenredig worden verdeeld over het wasgoed en die dieper en 40 keer sneller dan normaal in de stoffen doordringen, zodat je was perfect schoon wordt. De bubbels dringen diep door in stoffen om vuil makkelijk te verwijderen, zelfs in koud water van 15 graden. En het mooiste is dat er voor deze technologie geen warm water nodig is en er minder energie wordt verbruikt. Je zorgt dus goed voor het milieu en je portemonnee.

  Kleding opfrissen met lucht
  Houd je kleding hygiënisch schoon zonder water en wasmiddel. Air Wash-technologie verwijdert geurtjes en reinigt kleding, zodat die altijd fris ruikt. Vervelende geurtjes en bacteriën worden verwijderd met behulp van hete lucht, zonder water of dure en mogelijk schadelijke chemicaliën.

  Bubble SoakBubble Soak helpt je bij het verwijderen van diverse hardnekkige vlekken. Wanneer je voor Bubble Soak kiest, wordt de was goed in waterbubbels geweekt om efficiënt gewassen te worden. Bubble Soak is uitgerust met 3 cycli van 20 of 30 minuten: Katoen, Synthetisch en Babykleding.Wassen en drogen in 59 minuten
  Je kleren zijn weer schoon en klaar om te dragen in minder dan een uur. Een 59' Wash+Dry-programma was, spoelt en centrifugeert een kleine hoeveelheid licht bevuild wasgoed en droogt dit volledig in slechts 59 minuten. Je kunt dus alle beddengoed of kleding meteen gebruiken en je bespaart tegelijkertijd tijd en energie.

  Houd je wasmachine fris
  Houd je machine hygiënisch schoon, terwijl je tegelijkertijd milieubewust bezig bent en geld bespaart. Eco Drum Clean verwijdert 99,9% van de bacteriën die vervelende geurtjes veroorzaken uit de trommel, door een combinatie van inweken, pulseren en een hoog toerental - zonder dure of agressieve middelen. Je krijgt een melding wanneer je wasmachine moet worden gereinigd.

  Digital Inverter Technology
  Profiteer van maximale energiezuinigheid, minder geluidshinder en langdurige prestaties. Digital Inverter Technology maakt gebruik van sterke magneten voor stillere en krachtigere prestaties, terwijl er minder energie verbruikt wordt dan bij een reguliere motor. De optimale duurzaamheid van de wasmachine wordt gegarandeerd.
  Ceramic Heater Plus
  Dankzij de Ceramic Heater Plus gaat je wasmachine veel langer mee. Het gepatenteerde ontwerp maakt gebruik van uniek antihechtmateriaal en microstructuur. Dit zorgt ervoor dat er minder kalkaanslag is die thermische geleiding tegengaat, zodat het verwarmingselement langer meegaat en duurzamer is.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelGeluidsniveau (dB)Garantie