Samsung VS80N8016K2/EN steelstofzuiger, Zwart, Rood, Zilver
 • Sale

  SamsungVS80N8016K2/EN steelstofzuiger

  499.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Samsung VS80N8016K2/EN steelstofzuiger

  Deze Samsung POWERSTICK PRO VS8000 krachtige snoerloze 2-in1 steelstofzuiger levert maar liefst 150 watt aan zuigkracht dankzij de 450 Digital Inverter motor. Deze motor draait bijzonder snel en de luchtweerstand is miniem dankzij de hoge zuigkracht. Deze 2 in 1 Powerstick wordt geleverd met min turboborstel die maximaal presteert op zowel harde als zachte vloeren. De borstelharen dringen diep in tapijt door om zo de kleine stof en vuildelen te verwijderen. Met de volle 32,4 V Lithium-Ion kun je tot wel 40 minuten je huis reinigen. De flexibele handgreep maakt het mogelijk om zonder je te bukken op die plekken te zuigen, zoals onder bedden, stoelen of kasten. Dit spaart je rug en pols.

  Als stofzuiger is de POWERSTICK PRO VS8000 te gebruiken voor grote vloeroppervlakten en als kruimelzuiger voor kleine oppervlakten, plinten en meubels. Met de VS POWERSTICK PRO VS8000 zuig je snel, soepel en stabiel om meubels en andere obstakels heen. En met de standaard meegeleverde combinatieborstel op de kruimelzuiger kun diverse oppervlakken schoonmaken, van kruimels op je tafel met zachte stofborstel, tot plinten en kieren. Verder is de POWERSTICK PRO VS8000 voorzien van Hepa Filter die de allergie veroorzakende deeltjes zo goed tegenhoudt dat de uitgeblazen lucht schoner is dan de omgevingslucht. Dit filter zorgt ervoor dat 99,9% van de uitgeblazen lucht stofvrij is.

  Onderhoud
  Onderhoud en schoonmaken van de POWERstick is erg eenvoudig. Vuil, stof en haren zijn eenvoudig uit de EZClean borstel ter verwijderen door deze eenvoudig uit de stofzuigermond te schuiven. En om de stofopvangbak kun je gemakkelijk legen door alleen maar aan de hendel te trekken en de stof en vuildeeltjes inde afvalbak te deponeren. Filter en opvangbak spoel je gewoon onder kraan schoon.

  Specificaties
  - Vermogen: 150 Watt
  - Lithium-ion accu (32,4 Volt)
  - Gebruikstijd (volle accu) 40 minuten
  - Oplaadtijd: 270 minuten
  - Kruimeldieffunctie
  - Verwisselbare accu
  - EZ Clean stofreservoir met inhoud van 0,35 liter
  - EZClean borstel
  - Hepa filter
  - Wasbaar filter
  - Geluidsniveau: 73 dB
  - Kleur: wit/rood
  - Garantietermijn: 2 jaar

  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (hxbxd) 110x26x16,5 cm
  - Gewicht: 2,7 kg

  Inhoud verpakking
  - Steelstofzuiger, oplaadstation oplaadsysteem, batterij, combinatieborstel, kierenzuigmond, handleiding.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie