Samsung VC07M31C0HG/EN stofzakloze stofzuiger, Zwart
 • Uitverkocht

  SamsungVC07M31C0HG/EN stofzakloze stofzuiger

  149.-119.-je bespaart 30.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Samsung VC07M31C0HG/EN stofzakloze stofzuiger

  Samsung VC07M31C0HG/EN stofzakloze stofzuiger met Cyclone Force technologie, 700 watt motorvermogen en een Anti-Tangle Turbine. Verder met een actieradius van 9 meter en een gemakkelijk te legen stofopvangbak met een inhoud van 2 liter. De VC07M31C0HG/EN heeft onder andere mechanische zuigkrachtregeling en een metalen telescopische zuigbuis. Tevens beschikt deze stofzakloze stofzuiger over een besturingsknop op de handgreep, een Anti-Tangle Tool en een automatisch oprolsysteem voor het snoer.

  Cyclone Force
  De Cyclone Force technologie zorgt voor een grote centrifugale kracht waardoor stofdeeltjes en vuiltjes perfect van de lucht worden gescheiden. Hierdoor raakt het filter niet verstopt en blijft de langdurige sterke zuigkracht behouden.

  Anti-Tangle Turbine
  De Anti-Tangle turbine heeft en turbinerooster tegen verstoppingen van vuil en haren. Hierdoor blijft de zuigkracht optimaal en hoef je geen tijd te besteden aan het verwijderen van vastgeklitte haren. Bovendien raakt de binnenkamer niet verstopt en hoeft je deze ook niet meer met je handen te reinigen.

  Makkelijk te legen
  Het stofreservoir laat zich eenvoudig uitnemen en legen. Je koppelt het snel los met één druk op de knop, opent het deksel, deponeert de inhoud in de vuilnisbak en schuift het moeiteloos weer terug.

  Bijgeleverde borstels
  - Combiborstel
  - 2 in 1 opzetborstel
  lees meer

  Specificaties

  Garantie