Samsung UE49MU6500 4K Ultra HD Smart LED tv, 49 inch (125 cm)
 • Uitverkocht

  SamsungUE49MU6500 4K Ultra HD Smart LED tv

  999.-649.-je bespaart 350.-
  1 review

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Artikelomschrijving

  Deze Samsung UE49MU6500 4K Ultra HD Smart LED tv heeft een beelddiagonaal van 49 inch (125 cm) en is omlijst met een zilveren rand. Met een afmeting van 125 centimeter is dit een middelgrote tv. Daardoor geschikt voor veel verschillende ruimtes in huis. Het beeldscherm van deze Samsung 4K Ultra HD Smart LED tv is gebogen: curved. Daardoor zie je meer diepte in het beeld. Zo ga je er helemaal in op. En het mooie is: het is een Smart tv met wifi. Dat betekent dus handig draadloos verbinding maken met internet.

  Beeldkwaliteit Samsung UE49MU6500 4K Ultra HD Smart LED tv
  De beeldkwaliteit van de Samsung UE49MU6500 is Ultra HD (4K) gecertificeerd en de beeldschermresolutie is 3840 x 2160. Wat heeft dat precies als voordelen? Een gecertificeerde 4K-televisie heeft geen witte pixel. Je weet dan zeker dat de kleuren optimaal worden weergegeven. Een mooie extra binnen de beeldkwaliteit is HDR (high dynamic range). Dit zorgt voor een hoger contrast, in het onderscheid tussen licht en donker.

  Aansluitingen Samsung UE49MU6500 4K Ultra HD Smart LED tv
  Je wilt natuurlijk wel graag weten hoeveel aansluitingen je op deze LED-tv kunt vinden. Allereerst heeft de televisie 3 HDMI-aansluitingen. Deze heb je nodig om een blu-rayspeler of digitale decoder te kunnen gebruiken. De HDMI-kabel verstuurt beeld en geluid, dus daar heb je geen aparte kabels voor nodig. Om tv te ontvangen zonder decoder, heb je een ingebouwde tuner nodig. Er zijn drie mogelijkheden: DVB-C, S en T. Met de DVB-C en DVB-T tuners op deze tv kijk je digitale tv via de kabel en ether. Ook heeft hij een Ziggo-gecertificeerde CI+ ingang. Je hebt alleen nog een smartcard voor de CI+ module en een coax-kabel nodig. Met de 2 USB-aansluitingen sluit je makkelijk apparaten op deze tv aan. Denk bijvoorbeeld aan een externe harde schijf of een camera. Tot slot vind je op de UE49MU6500 nog meer kenmerken. Voor de enthousiaste gamer bevat deze tv een game-modus. Maak gebruik van de ingebouwde programmagids.

  Afmetingen, ophangmogelijkheden en kijkafstand
  De afmeting van een televisie moet passen bij de ruimte waarin je hem gaat gebruiken. Misschien is 49 inch (125 cm) soms niet helemaal voldoende informatie om een keuze te maken. Bekijk daarom het onderstaande overzicht met afmetingen: - Breedte inclusief voet: 109 cm - Diepte inclusief voet: 33 cm - Hoogte inclusief voet: 71 cm - Gewicht inclusief voet: 16 kg Een televisie aan de muur staat mooi en scheelt je ruimte. Om dit exemplaar op te hangen, heb je een muurbeugel nodig met VESA-standaard . De kijkafstand geeft een advies hoe ver je ongeveer van de televisie vandaan zou moeten zitten. Je berekent 'm door het aantal diagonale centimeters (125) te vermenigvuldigen met twee: 250 cm.

  Specificaties

  GarantieSmart TVUSB-aansluitingWifiEnergieklasse

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(1 review)

  Heerlijke televisie!

  28-03-2018 gekocht. Volgende dag in huis. Top ding!

  ook geplaatst op samsung.com

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Mooi & Gezond
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Sale