Samsung UE43TU7170 (2020) 4K Ultra HD TV, 43 inch (109 cm)

  SamsungUE43TU7170 (2020) 4K Ultra HD TV

  488.-
  43 inch (109 cm)
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Samsung UE43TU7170 (2020) 4K Ultra HD TV

  Deze Samsung tv van de 2020 serie is met zijn Crystal 4K-processor in staat om je een scherpe en ongekende filmervaring te bieden. Ga vanaf nu helemaal op in je favoriete films en series. De Crystal Display-technologie is gemaakt om de beelden realistisch weer te geven, en met het Boundless Design aan 3 zijden is de ervaring compleet.

  Kijk naar de foto's, niet naar de tv
  Boundless Design aan 3 zijden. Een elegant en verfijnd ontwerp dat je rechtstreeks naar het hart van de scene brengt. Vanuit elk oogpunt gemaakt in een essentiële en minimalistische stijl, zet dit "randloze" ontwerp nieuwe normen en biedt het de meest meeslepende filmische ervaring ooit.

  Al het realisme van UHD 4K-resolutie
  4K resolutie. Met vier keer het aantal pixels gaat de 4K UHD-tv verder dan de normale FHD-resolutie, om de ogen heldere en kristalheldere beelden te bieden, met een ultra realistisch effect.

  Ongelooflijke details
  De High Dynamic Range-technologie (HDR) verbetert de lichtprestaties van jouw tv en biedt je een immens scala aan kleuren en visuele details, zelfs in de donkerste scènes.

  Direct in het middelpunt van de actie
  Game Enhancer. Kom eerst in actie met Game Enhancer: technologie optimaliseert het scherm om je meer controle te geven met een onmerkbare input lag. Beleef een game-ervaring in zijn meest boeiende vorm.

  Maak een einde aan de puinhoop
  Schone kabeloplossing. Het Samsung UHD-assortiment biedt een praktische oplossing om alle kabels van je tv netjes te houden en ze in de basis te verbergen. Je kan dus afscheid nemen van verwarde kabels en optimaal genieten van het prachtige ontwerp van jouw tv.

  Eén enkele afstandsbediening voor verschillende inhoud
  Smart Hub en One Remote-functie. Om toegang te krijgen tot een veelheid aan verschillende content - van de decoder tot de gameconsole, van apps tot live tv - heb je alleen één afstandsbediening nodig.

  Perfect voor uw huisecosysteem
  Samsung-tv's werken perfect met Amazon Alexa, Google Assistant en AirPlay 2.

  Amazon Alexa
  Nieuwe Samsung- en Alexa-tv's: een combinatie van eenvoud. Alexa is compatibel met de tv: zet de tv aan, verander van kanaal, controleer het volume en aangesloten IoT-apparaten.

  Google Assistent
  Doe meer zonder de handen te gebruiken: nu kan je dankzij de compatibiliteit van Samsung-tv's met Google Assistant. Verander kanalen, pas het volume aan, bedien het afspelen en nog veel meer, gewoon met het geluid van je stem.

  Werkt met AirPlay 2
  Met geïntegreerde AirPlay 2 kan je content van Apple-apparaten streamen of delen op het grote scherm. Speel eenvoudig video's, muziek, foto's en meer van je iPhone, iPad en Mac af op je Samsung TV.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingWifiEnergieklasse