Samsung The Frame QE65LS03T (2020) QLED tv, 65 inch (165 cm)
 • tot 300.- terug

  SamsungThe Frame QE65LS03T (2020) QLED tv

  1999.-
  65 inch (165 cm)
  vandaag besteld, maandag in huis
  gratis (VT wonen) lijst,

  gratis (VT wonen) lijst,

  10 jr inbrandgarantie en tot 300.- cashback op deelnemende modellen. Geldig t/m 15-11 Hoe werkt het? Ga na aankoop naar - https://www.samsung.com/nl/promo/promo/?id=DLSW5KW5VDQD5 - en registreer. Meer info over welke extra's of cashback je ontvangt lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  3 Maanden Art Store cadeau

  3 Maanden Art Store cadeau

  na aanschaf van deze Samsung The Frame. Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 Hoe werkt de actie? Na aankoop activeer je via de Samsung App op je nieuwe The Frame televisie de promo. Meer info lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Samsung The Frame QE65LS03T (2020) QLED tv

  Samsung The Frame is speciaal ontworpen om te passen in jouw interieur. Met zijn lijst omranding lijkt het net een schilderij. Wanneer je geen tv kunt kun je zelfs een schilderij op het scherm laten zien en met de beeldkwaliteit van The Frame wordt dit kunstwerk het hoogtepunt van je kamer.

  Art Mode
  Met de speciale Art Mode kun je kiezen uit de vele kunstwerken uit de Samsung collectie, welke aanbevelingen doet naar jou smaak met de Auto Curation functie. Mocht je hier niet mee tevreden zijn dan kun je ook je eigen foto’s uploaden via een usb-stick of je smartphone. Mocht je dan nog niet tot je artistieke top zijn gekomen kun je zelfs filters toevoegen aan je zelf geüploade foto’s.

  Geweldig beeld
  Uiteraard heeft Samsung er ook weer alles aan gedaan om The Frame geweldig beeld te geven. Niet alleen de kunst wordt perfect weergegeven, maar ook als je naar een film kijkt geniet je van haarscherp beeld met prachtige kleuren. Het QLED scherm met Quantum Dot-technologie zorgt voor 100% kleurvolume voor prachtig helder beeld. De Dual LED-technologie vergroot het contrast op basis van de achtergrondtemperatuur voor optimale kleurtonen. Het resultaat heeft superrealistische kleuren en rijke details.

  Past in elk interieur en elke ruimte
  Voor The Frame maakt het niet uit waar je hem plaatst, hij is altijd naadloos in jouw interieur te integreren. Om te beginnen is The Frame met de No Gap Wall-mount naadloos op te hangen aan de muur. Alle randapparatuur kan worden aangesloten op de One Connect Box zodat er slechts een dunne kabel naar de tv hoeft en jij niet alle kabels hoeft weg te werken. Daarnaast zijn er losse lijsten verkrijgbaar zodat je niet alleen het beeld, maar ook de lijst naar jouw eigen stijl kunt aanpassen.

  The Frame past zichzelf ook nog eens actief aan naar de ruimte waarin hij staat. De helderheidssensor detecteert het omgevingslicht en past de helderheid van het beeld aan voor een realistische en natuurlijke weergave. The Frame heeft ook een bewegingssensor waardoor de tv weet of er mensen in de kamer zijn. Is er niemand, dan gaat het beeld uit. En waar aan als er iemand en kamer in komt lopen.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingWifiEnergieklasse