Samsung The Frame QE32LS03T (2020) QLED tv, Zwart
 • tot 300.- terug

  SamsungThe Frame QE32LS03T (2020) QLED tv

  599.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  gratis (VT wonen) lijst,

  gratis (VT wonen) lijst,

  10 jr inbrandgarantie en tot 300.- cashback op deelnemende modellen. Geldig t/m 15-11 Hoe werkt het? Ga na aankoop naar - https://www.samsung.com/nl/promo/promo/?id=DLSW5KW5VDQD5 - en registreer. Meer info over welke extra's of cashback je ontvangt lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  3 Maanden Art Store cadeau

  3 Maanden Art Store cadeau

  na aanschaf van deze Samsung The Frame. Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 Hoe werkt de actie? Na aankoop activeer je via de Samsung App op je nieuwe The Frame televisie de promo. Meer info lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Samsung The Frame QE32LS03T (2020) QLED tv

  Samsung The Frame is zo ontworpen dat de tv naadloos op gaat in jouw interieur. Dankzij de lijst en de mogelijkheid de The Frame naadloos aan de muur te hangen lijkt het net een echt schilderij. Je kunt er ook geweldige kunst op tonen, waarbij de beeldkwaliteit er voor zorgt dat jij je in een echte galerij waant.

  Aan te passen naar jouw eigen stijl
  Met de Art Mode kun jij zelf bepalen welke kunst er wordt getoond. Samsung beschikt over een enorme collectie kunst waar je uit kunt kiezen. Bovendien leert The Frame welke kunt jij mooi vindt n zal hij door middel van de Auto Curation jou ook aanbevelingen doen met nieuwe en populaire kunstwerken. Kijk je liever naar jouw eigen foto’s dan naar kunst? Ook dat kan. Met een USB-stick of zelfs direct vanaf jouw smartphone kun je jouw favoriete foto’s uploaden. Het is zelfs mogelijk om een filter toe te passen, om jouw foto’s nog artistieker te maken, of een passe-partout voor het echte schilderij-effect.

  Geweldig beeld
  Uiteraard heeft Samsung er ook weer alles aan gedaan om The Frame geweldig beeld te geven. Niet alleen de kunst wordt perfect weergegeven, maar ook als je naar een film kijkt geniet je van haarscherp beeld met prachtige kleuren. Het QLED scherm met Quantum Dot-technologie zorgt voor 100% kleurvolume voor prachtig helder beeld. De Dual LED-technologie vergroot het contrast op basis van de achtergrondtemperatuur voor optimale kleurtonen. Het resultaat heeft superrealistische kleuren en rijke details.

  Past in elk interieur en elke ruimte
  Voor The Frame maakt het niet uit waar je hem plaatst, hij is altijd naadloos in jouw interieur te integreren. Om te beginnen is The Frame met de No Gap Wall-mount naadloos op te hangen aan de muur. Alle randapparatuur kan worden aangesloten op de One Connect Box zodat er slechts een dunne kabel naar de tv hoeft en jij niet alle kabels hoeft weg te werken. Daarnaast zijn er losse lijsten verkrijgbaar zodat je niet alleen het beeld, maar ook de lijst naar jouw eigen stijl kunt aanpassen.
  The Frame past zichzelf ook nog eens actief aan naar de ruimte waarin hij staat. De helderheidssensor detecteert het omgevingslicht en past de helderheid van het beeld aan voor een realistische en natuurlijke weergave. The Frame heeft ook een bewegingssensor waardoor de tv weet of er mensen in de kamer zijn. Is er niemand, dan gaat het beeld uit. En waar aan als er iemand en kamer in komt lopen.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingWifiEnergieklasse