Samsung T590 Galaxy Tab A 10.5 64GB, N.v.t.
 • Uitverkocht

  SamsungT590 Galaxy Tab A 10.5 64GB

  279.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Samsung T590 Galaxy Tab A 10.5 64GB

  De Samsung Galaxy Tab A 10.5 64GB biedt entertainment voor het hele gezin; van samen films kijken tot spelletjes spelen. Dankzij het 10.5 inch beeldscherm en de zachtere achterkant ligt deze tablet fijn in de hand en door de beeldverhouding van 16:10 zie je amper zwarte randen tijdens het kijken van een film. De beeldresolutie van 1920 x 1200 pixels zorgt voor een scherp beeld.

  Alles voor een optimale beleving
  Bij goed beeld hoort ook goed geluid en dat heeft de Galaxy Tab A 10.5 zeker. In de hoeken heeft deze tablet vier speakers van het gewaardeerde merk Dolby Atmos, deze zorgen voor levensecht geluid. Het geluid komt ook automatisch uit de juiste speaker zodra je het scherm draait, voor een optimale beleving van beeld en geluid.

  Langere tijd genieten
  De Galaxy Tab A 10.5 beschikt over een accu van maar liefst 7300 mAh. Hierdoor kun je in één keer een heel seizoen (of twee) van je favoriete serie kijken zonder op te laden, ideaal voor onderweg. Wanneer de Galaxy Tab A 10.5 uiteindelijk toch leeg raakt, is ‘ie in 3,5 uur weer volledig opgeladen.

  Slimme tablet
  Je ziet het steeds vaker terug: apparaten die met elkaar gekoppeld zijn en elkaar aan kunnen sturen. Ook deze tablet kun je koppelen met je agenda, kan je het weer laten zien en reageert op jouw stem. Met de SmartThings app kun je meerdere apparaten zoals je koelkast en verlichting bedienen via je tablet, mits deze compatibel zijn natuurlijk.

  Bixby Vision 2.0

  Kijk met andere ogen naar de wereld met de Samsung Tab A 10.5 dankzij Bixby Vision 2.0. Of het nu gaat om het opzoeken van informatie over een schilderij of een gebouw, zoeken naar beoordelingen van wijn of het vertalen van bijvoorbeeld een menukaart, Bixby Vision 2.0 helpt jou daarbij. Het is zelfs mogelijk om met deze app via de camera door de stad te navigeren waarbij je op je scherm gelijk nuttige informatie ziet over jouw directe omgeving. Rondlopen is nog nooit zo leuk geweest!

  Veilige modus voor je kids
  Vaak maakt het hele gezin, inclusief je kinderen, gebruik van de tablet. Het is daarom als ouders fijn om te weten dat deze tablet een functie heeft waarmee je bepaalde websites en dergelijke achter een kinderslot kunt zetten. Ook kun je de gebruiksduur instellen zodat je kind niet te lang met de tablet bezig is.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothAndroid besturingssysteem