Samsung soundbar HW-S61T, Zwart
 • samsung deal
 • -17%

  Samsungsoundbar HW-S61T

  349.-289.-je bespaart 60.-
  Zwart
  vandaag besteld, maandag in huis
  Samsung deals

  Samsung deals

  alleen deze week extra hoge korting op Samsung. Profiteer t/m 28 februari.

  topdeal

  topdeal

  profiteer van 15 t/m 28 februari van extra veel voordeel op dit artikel. OP=OP. de korting (m.u.v. kassakortingen) zijn al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Samsung soundbar HW-S61T

  Vul je kamer met geluid uit alle hoeken met de Samsung Soundbar HW-S61T. Dankzij de Side Horn Speakers aan de zijkant met Acoustic Beam-technologie geniet jij van de subtiele nuances in films en muziek en indrukwekkend, kamervullend geluid.

  All-in-one oplossing
  Alles wat je nodig hebt voor een holistische geluidservaring in slechts 1 soundbar. De slanke behuizing van het All-in-one systeem is voorzien van twee geintegreerde woofers en tweeters. Hierdoor kun je de soundbar overal in de kamer neerzetten om van een pure geluidservaring te genieten. Ideaal voor wanneer je deze soundbar wilt combineren met jouw Samsung The Frame.

  Kwalitatieve stof
  Dit geluidssysteem maakt onderdeel uit van je interieur. De soundbar is afgewerkt met Kvadrat-stof, heeft een tijdloze look en combineert een natuurlijke uitstraling met dimensie en duurzaamheid. De textuur en het afgeronde ontwerp, samen met de hypermoderne technologie, passen bij het unieke gevoel van kamervullend geluid.

  Music Mode
  Luister naar muziek zoals de componisten voor ogen hadden. Producenten en artiesten hebben hun creatieve bijdrage geleverd aan de Music Mode. Je hoeft je smartphone alleen maar aan te sluiten op de soundbar en deze herkent en optimaliseert de door jou afgespeelde content. Je bent dus verzekerd van hoogwaardige geluidskwaliteit.
  Adaptive sound. De Samsung soundbar analyseert het audiosignaal om het geluid voor elke scene te optimaliseren. Zo hoor je zelfs bij een laag volume alle stemmen duidelijk, zodat ook zachtere gesprekken goed te verstaan zijn.

  Muziek streamen via Wi-Fi
  De Samsung Soundbar gebruikt Wi-Fi om eenvoudig draadloos verbinding te maken met andere apparaten. Nu kun je overal genieten van de muziek op je smartphone, met perfect geluid en zonder kabels.

  Tap Sound
  Als je favoriete nummer voorbijkomt hoef je alleen je smartphone tegen de soundbar aan te tikken: Tap! De soundbar trilt omdat je smartphone wordt verbonden, waarna het afspelen van je muziek naadloos doorloopt, maar dan met de weergaloze audiokwaliteit van de soundbar: Sound!
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothWifiGarantie