Samsung Smart Monitor M5 LS32AM500NRXEN (zwart), Zwart

  SamsungSmart Monitor M5 LS32AM500NRXEN (zwart)

  259.-

  Samsung Smart Monitor M5 LS32AM500NRXEN (zwart)

  's Werelds 1e scherm dat alles kan. Deze monitor is een echte alleskunner. Microsoft Office 365 is al geïnstalleerd, dus werken doe je voortaan zonder pc, of via Remote Acces op de computer op je werk. En met het on-board one-stop entertainmentsysteem schakel je moeiteloos over op puur entertainment.

  Eindeloos entertainment streamen Smart Hub
  Bingewatchen is nu gemakkelijker dan ooit. Voor entertainment-apps, zoals Netflix, YouTube en HBO, hoef je niet meer over te schakelen naar je pc of laptop. Met de afstandsbediening en ingebouwde speakers ga jij meteen in de chill-stand.  Op afstand werken en leren Remote Access
  Remote Access Probleemloos werken waar je maar wil. Boost je productiviteit met Remote Access. Met Office 365 kun je overal je documenten inzien en bewerken en ze handig in de cloud opslaan. Ook als je thuis bent, kun je via Remote Access op afstand op je desktop op school of op kantoor werken.

  Optimaal helder beeld in elke omgeving Adaptive Picture
  Schitterend beeld, dag en nacht. Het omgevingslicht wordt door een sensor gedetecteerd en met Adaptive Picture wordt de helderheid automatisch daarop aangepast. Zelfs bij fel daglicht kun je naar films met een donker, korrelig beeld kijken, zonder je ogen te belasten.

  Ontdek het geheim van gamen Ultrawide Game View
  Voortaan ga jij altijd voor goud. Stel je scherm in op 21:9 en ontdek met Ultrawide Game View wat er eerder allemaal aan je oog was onttrokken. Als je nu een voetbalgame speelt, overzie je het hele veld en schiet je de bal zo in het doel. En bij autoraces heb jij als coureur perfect zicht op het parcours.

  Inpluggen en aan de slag Auto Source Switch +
  Wisselen van apparaat is verleden tijd. Met de Automatic Source Switch Plus detecteert de monitor nieuw aangesloten apparaten zodra je ze inplugt en gebruikt hij automatisch het juiste signaal. Eerst naar het menu gaan om de juiste ingangsbron te selecteren? Dat is echt verleden tijd.
  lees meer

  Specificaties

  3D
  Curved
  Beeldschermgrootte (inch)32
  Beeldschermresolutie (pixels)1920 x 1080
  Soort paneelFull HD
  Beeldverhouding (pixels)4:3,16:9
  SchermcoatingMat
  bekijk alle specificaties
  GarantieWifi

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.