Samsung RS68N8941SL Family Hub Amerikaanse koelkast, Roestvrijstaal

  SamsungRS68N8941SL Family Hub Amerikaanse koelkast

  2299.-
  vandaag besteld, maandag in huis

  Samsung RS68N8941SL Family Hub Amerikaanse koelkast

  Met deze Samsung RS68N8941SL/EF Family Hub Amerikaanse koelkast gaat een wereld van gemak voor je open! Deze slimme Amerkaan helpt je door de dagelijkse gang van de dag. De keuken wordt nu het hart van je huis met de RS68N8941SL/EF. Nieuwsgierig? In deze Amerikaan zijn camera’s ingebouwd, zodat je op de smartphone kan zien (met foto’s) wat er nog voorradig is waar je ook bent. Ook ontvang je meldingen over de houdbaarheid van je producten. Gemakkelijk in de supermarkt. En op het grote multifunctionele display (wat eigenlijk een digitaal prikbord is) kan je recepten (24 kitchen) raadplegen, agenda bijhouden/raadplegen, takenlijst opstellen, notities/afspraken achterlaten voor je partner, kids. Je kunt zelfs berichten via het touchscreen berichten, foto’s delen naar de smartphones van je gezinsleden. En tijdens het koken of andere bezigheden in de keuken kun je luisteren naar je favoriete muziek (Via Spotify of radio), of zelfs TV kijken! Je streamt eenvoudig het programma van je Samsung TV naar deze gigant.  Echter dit laatste is alleen mogelijk met Samsung Smart TV vanaf 2015 (6400 reeks en hoger) De nieuwe Family Hub kan via de Smart Home-app verbinding maken met en controle hebben over alle apparaten die deel uitmaken van het Smart Home ecosysteem.

  Dankzij 2 volledig gescheiden koelsystemen is je voedsel tot 2 langer vers te bewaren en met de Chefzone kun je verse vis en vlees perfect bewaren. En om je producten steeds vers houden als je deur opent ofsluit zijn er metalen platen aan de achterzijde aangebracht. Deze zorgen ervoor dat de koude lucht vast wordt gehouden en wordt voorkomen dat ze ontsnapt als de deur geopend wordt. En zodra de deur gesloten wordt, zorgen deze platen ervoor dat de koelkast weer snel op temperatuur wordt gebracht. Verder is deze Amerikaan voorzien van Twin Cooling Plus, dat wil zeggen het koel- en vriessysteem zijn volledig gescheiden. Hierdoor wordt de temperatuur in de vriezer niet beïnvloed als de koelkast wordt geopend. Tevens is eventuele geuroverdracht van de vriezer naar de koeler uitgesloten. En de Precise Chef Cooling zorgt door de aparte koelsystemen dat ieder hoekje gelijkmatig wordt gekoeld. Een perfecte isolatie verhindert tevens  zo goed mogelijk temperatuurschommelingen, ongeacht hoe warm of koud het buiten is.

  En mocht je behoefte hebben aan een koel glas water of wat ijs in je favoriete drankje is er een dispenser tot je beschikking. Verder met energieklasse A++, een koelruimte van 383 liter en een vriesruimte van 210 liter. En met No Frost behoort het ontdooien van de vriezer tot het verleden. Dankzij de koude luchtstromen op alle niveaus blijft het vriesgedeelte ijsvrij en het koelgedeelte condensvrij. IJsvorming zorgt er voor dat je koelkast harder moet werken. Dit is niet meer nodig en zo bespaar je een hoop energie. De koude luchtstromen zorgen voor een constantere temperatuur. Dit houdt je etenswaar langer vers. En niet te vergeten behoren vastzittende lades, ijs op producten en het ontdooien van je koelkast tot het verleden.

  Samsung Digital Inverter Compressor
  De compressor vormt het ‘hart’ van de koelkast. In tegenstelling tot conventionele compressoren, die slechts twee patronen kennen ‘aan’ en ‘uit’, werkt Samsung’s Digital Inverter Compressor op 5 verschillende standen. Hierdoor blijft de temperatuur constanter (producten langer vers). Samsung geeft 10 jaar garantie op de Digital Inverter Compressor.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie