Samsung RS68N8671SL/EF Amerikaanse koelkast, Zilver
 • Uitverkocht

  SamsungRS68N8671SL/EF Amerikaanse koelkast

  2149.-1699.-je bespaart 450.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  5 Jaar garantie

  5 Jaar garantie

  Bij aankoop van minimaal 4 deelnemende Samsung keuken inbouw apparaten voor 31-12-202 Hoe werkt de actie? Ga naar www.samsung.com/nl/promo, klik op registreren en vul het online aanmeldformulier in. Meer informatie vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Samsung RS68N8671SL/EF Amerikaanse koelkast

  De Samsung Amerikaanse koelkast RS68N8671SL/EF geeft je erg veel ruimte en praktische opbergmogelijkheden. Elk hoekje van je grote koelkast wordt gelijkmatig gekoeld. Je grote gezinskoelkast is handig in te delen en erg zuinig met energie. De rechterzijde is voorzien van 2 aparte koelgedeelte, separaat te openen met een aparte deur. En hou je overzicht over je producten. De linkerzijde is het vriesgedeelte waar je nog 2 transparante laden vindt.  

  Hij geeft je 394 liter koelruimte en maar liefst 210 liter vriesruimte. Omdat hij beschikt over drie deuren, ontsnapt er zo min mogelijk koude lucht. Dit bespaart op den duur veel energie. Zowel het vries- als koelgedeelte hebben een eigen koelsysteem. Door dit Twin Cooling Plus-systeem heeft elk compartiment zijn eigen temperatuur en vochtigheidsgraad. Hierdoor blijven je levensmiddelen langer in topconditie. De handige Easy Sliderekken zijn gemakkelijk uit te nemen, in te delen en te reinigen. Als je jouw levensmiddelen perfect gekoeld wilt hebben, is het nodig dat twee systemen goed werken en op elkaar zijn afgestemd. In de eerste plaats moet de temperatuur in elk compartiment zeer nauwkeurig bepaald worden. In de tweede plaats moeten afwijkingen onmiddellijk worden opgevangen en aangepakt. Met Precise Chef Cooling voldoet de Samsung Amerikaanse koelkast RS68N8671SL/EF aan beide vereisten. En mocht je een grote partij vlees hebben ingekocht, dan brengt de zeer sterke vriezer van je Samsung binnen 24 uur 12 kg vlees tot beneden het vriespunt.

  Deze Amerikaanse koelkast is voorzien van een zeer goede isolatie. Temperatuurschommelingen in de ruimte waarin hij staat? Je levensmiddelen merken er niets van. Ook het feit dat je koelruimte twee onafhankelijk van elkaar te bewegen deuren heeft, werkt temperatuurschommelingen tegen. Je hoeft nu immers niet de hele koelkast open te zetten als je iets nodig hebt. Deze Samsung Amerikaanse koelkast RS68N8671SL/EF is groot, maar produceert nauwelijks achtergrondgeluid. Met een geluidsniveau van 39 dB is hij een van de stillere Amerikaanse koelvriescombinaties. Op jaarbasis verbruikt hij ongeveer 385 kWu aan energie. Deze prestatie leverde hem een plek op in een van de zuinigste energie-efficiëntieklassen, A++. Bij je volgende jaarafrekening van je energieleverancier ga je beslist vrolijk kijken. Denk er wel aan dat je deze Amerikaan op de waterleiding moet aansluiten.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekAnti-bacteriaNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie