overzicht
Samsung RS68N8221S9/EF Amerikaanse koelkast, Zilver
 • 100.- Cashback

  SamsungRS68N8221S9/EF Amerikaanse koelkast

  1549.-
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  service

  Gratis op de gewenste plek neergezet!
  Amerikaanse koelkasten worden door de grote omvang alleen op de begane grond geleverd, mits de weg obstakelvrij is. Enkele voorbeelden zijn geen traptreden, kasten, of andere zaken die een gemakkelijke doorgang belemmeren. Deurmaten moeten minimaal 185x85 cm zijn!
  Jouw oude koelkast nemen wij gratis mee!
  Amerikaanse koelkasten nemen wij gratis voor je mee, mits deze zich bevinden op de begane grond. De nieuwe koelkast wordt niet aangesloten op bestaande waterpunten.

  100.- Cashback

  100.- Cashback
  Op deze Samsung koelkast. Deze actie loopt van 14 oktober t/m 15 december 2019

  Hoe werkt deze actie?
  Koop tijdens de actieperiode een deelnemend artikel.
  Ga naar www.samsung.com/nl/promo, klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en upload de volgende documenten uiterlijk 30 december 2019

  1. Een kopie van de aankoopbon en 2. Een kopie van de sticker met de modelcode en het serienummer (bevindt zich binnenin de koelkast). Deze actie is een initatief van -en verloopt geheel via- Samsung Nederland B.V.
  Wehkamp keert geen cashbacks uit.

  Actievoorwaarden

  Samsung RS68N8221S9/EF Amerikaanse koelkast

  De Samsung RS68N8221S9/EF is een Amerikaanse koelkast met een grote capaciteit van in totaal 617 liter. Dankzij de SpaceMax-technologie is de ruimte optimaal benut. Binnenin is er een schat aan opbergruimte, terwijl het toestel aan de buitenkant compact blijft. Het vriesgedeelte van dit toestel bevindt zich links, terwijl het koelgedeelte rechts in het toestel is. Het TwinCoolingPlus systeem van deze Amerikaanse koelkast garandeert de versheid van je etenswaren. Dit systeem regelt immers de luchtvochtigheid en de temperatuur met twee onafhankelijke koelsystemen. Zo blijft de textuur van je etenswaren perfect behouden en geef je ook geurtjes geen kans. De lucht uit het koelgedeelte en de lucht uit de vriezer blijven perfect van elkaar gescheiden. En er zijn nog meer interessante functies.

  Dankzij de Precise Chef Cooling blijven groenten sappig en krokant. Elk compartiment in het koelgedeelte heeft zijn eigen koelsysteem met een gelijkmatige koeling en temperatuur. De innovatieve isolatie achteraan het toestel geeft schommelingen in temperatuur geen kans. De Digital Inverter-technologie reguleert hierbij ook nog eens de temperatuur en past deze aan als je bijvoorbeeld de deur opengedaan hebt. Het toestel is niet alleen heel praktisch, het is ook mooi om te zien. Het strakke design geeft je keuken een tijdloze en luxueuze look. De Samsung Amerikaanse koelkast RS68N8221S9/EF heeft bijvoorbeeld geen handgrepen, wat bijdraagt tot de ""less is more""-look. Ook bedieningsknoppen zijn verborgen aan de binnenkant. Je hoeft het toestel bovendien niet open te maken om te genieten van de handige functies.

  Zo is er een waterdispenser om te genieten van heerlijk gekoeld water en vul je in een handomdraai een glas met ijsblokjes. Dankzij de NoFrost-functie geef je ijsvorming in de vriezer geen kans. In de vriezer is er immers een constante luchtstroom die de vrieslucht droog houdt. Kortom, ben je op zoek naar een luxueuze en energiezuinige Amerikaanse koelkast, kies dan voor de sobere kracht van deze Samsung Amerikaanse koelkast RS68N8221S9/EF
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie