Samsung RB41R7819SR/EF koelvriescombinatie, Roestvrijstaal
 • + Brabantia Bin

  SamsungRB41R7819SR/EF koelvriescombinatie

  999.-
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  Gratis Brabantia Bo Touch Bin

  Gratis Brabantia Bo Touch Bin

  Bij aankoop van geselecteerde Samsung koelkasten. Deze actie is geldig t/m 13-09-2020 Ga naar https://www.samsung.com/nl/promo/promo/?id=5FTCZPHMT2XJ4 en vul het online aanmeldformulier in en upload gevraagde documenten voor uiterlijk 27-09-2020. Bekijk de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Samsung RB41R7819SR/EF koelvriescombinatie

  Met de Samsung RB41R7819SR/EF Space Max koelvriescombinatie kun je meer eten bewaren dankzij een binnenruimte van 406 liter.  Door de unieke en efficiënte SpaceMax™-isolatie zijn de wanden veel dunner. Er is dus meer opslagruimte, zonder dat het formaat of het energieverbruik toenemen. Verder met energieklasse A+++, een koelruimte van 276 liter en een vriesruimte van 130 liter. Deze koelvriescombinatie is voorzien van Twin Cooling Plus, dat wil zeggen het koel- en vriessysteem zijn volledig gescheiden. Hierdoor wordt de temperatuur in de vriezer niet beïnvloed als de koelkast wordt geopend. Tevens is eventuele geuroverdracht van de vriezer naar de koeler uitgesloten. En dankzij Multi Airflow wordt zowel het vries als koelgedeelte, apart gekoeld. Zo wordt voor elke plank en voor elke lade in de koelkast de optimale temperatuur verzorgd. Dit zorgt er ook voor dat voedsel langer vers blijft. En omdat deze koelkast zoveel inhoud heeft, is het ook zaak hier optimaal gebruik van te maken. Dat kan dankzij de Easy Slide, waarmee je gemakkelijk bij de producten achterop de plank kan. En in de Cool Select Plus kunnen bijvoorbeeld vlees of groente op hun ideale temperatuur worden bewaard. Je kiest gewoon tussen Cool (2° C), Chill (-1°C), Soft Freeze(-5°) of Freeze(-15° tot -23°C)

  Het vriesgedeelte is voorzien van grote laden waar je grotere artikelen, zoals pizzadozen en een gezinspakket met ijs kunt opbergen. De bak kan helemaal naar buiten worden getrokken voor optimaal gebruik van de ruimte en dankzij het slimme ontwerp van de ladebakken kun je er ook volledig bij als de deur slechts 90˚ geopend is. En met No Frost behoort het ontdooien van de vriezer tot het verleden. Dankzij de koude luchtstromen op alle niveaus blijft het vriesgedeelte ijsvrij en het koelgedeelte condensvrij. IJsvorming zorgt er voor dat je koelkast harder moet werken. Dit is niet meer nodig en zo bespaar je een hoop energie. De koude luchtstromen zorgen voor een constantere temperatuur. Dit houdt je etenswaar langer vers. En niet te vergeten behoren vastzittende lades, ijs op producten en het ontdooien van je koelkast tot het verleden. De schitterende, blauwe handvatverlichting en het hoogwaardige, grijze interieur geven dit koelvriescombinatie een moderne en elegante look. Het is de perfecte combinatie tussen esthetische eenvoud en een gebruiksvriendelijk ontwerp.

  Samsung Digital Inverter Compressor
  De compressor vormt het ‘hart’ van de koelkast. In tegenstelling tot conventionele compressoren, die slechts twee patronen kennen ‘aan’ en ‘uit’, werkt Samsung’s Digital Inverter Compressor op 5 verschillende standen. Hierdoor blijft de temperatuur constanter (producten langer vers). Samsung geeft 10 jaar garantie op de Digital Inverter Compressor.

  Wijziging draairichting deur

  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is door de aanwezige elektronica niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van Samsung in je regio benaderen dit voor een vergoeding voor je te regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Samsung. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseAnti-bacteriaNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie