Samsung RB37J5925SS/EF koelvriescombinatie, Roestvrijstaal
 • uitverkocht

  SamsungRB37J5925SS/EF koelvriescombinatie

  699.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Samsung RB37J5925SS/EF koelvriescombinatie

  Samsung RB37J5925SS/EF Smart Space koelvriescombinatie met waterdispenser voor een koel glas water! En er is geen aansluiting voor de waterleiding voor nodig. Vul simpelweg het reservoir en de RB37J5925SS/EF doet de rest. Verder met energieklasse A++, een koelruimte van 262 liter en een vriesruimte van 98 liter. Deze koelvriescombinatie is voorzien van Twin Cooling Plus, dat wil zeggen het koel- en vriessysteem zijn volledig gescheiden. Hierdoor wordt de temperatuur in de vriezer niet beïnvloed als de koelkast wordt geopend. Tevens is eventuele geuroverdracht van de vriezer naar de koeler uitgesloten. En dankzij Multi Airflow wordt zowel het vries als koelgedeelte, apart gekoeld. Zo wordt voor elke plank en voor elke lade in de koelkast de optimale temperatuur verzorgd. Dit zorgt er ook voor dat voedsel langer vers blijft. En omdat deze koelkast zoveel inhoud heeft, is het ook zaak hier optimaal gebruik van te maken. Dat kan dankzij de Easy Slide, waarmee je gemakkelijk bij de producten achterop de plank kan. En in de Cool Select Zone kunnen bijvoorbeeld vlees of groente op hun ideale temperatuur worden bewaard. Twee instellingen zorgen voor handige flexibiliteit: vlees, gevogelte of vis op 0 ºC voor behoud van de natuurlijke smaak, of fruit en groente op 3 ºC voor het behoud van de versheid en knapperigheid ervan.

  Het vriesgedeelte is voorzien van grote laden waar je grotere artikelen, zoals pizzadozen en een gezinspakket met ijs kunt opbergen. De bak kan helemaal naar buiten worden getrokken voor optimaal gebruik van de ruimte en dankzij het slimme ontwerp van de ladebakken kun je er ook volledig bij als de deur slechts 90˚ geopend is. En met No Frost behoort het ontdooien van de vriezer tot het verleden. Dankzij de koude luchtstromen op alle niveaus blijft het vriesgedeelte ijsvrij en het koelgedeelte condensvrij. IJsvorming zorgt er voor dat je koelkast harder moet werken. Dit is niet meer nodig en zo bespaar je een hoop energie. De koude luchtstromen zorgen voor een constantere temperatuur. Dit houdt je etenswaar langer vers. En niet te vergeten behoren vastzittende lades, ijs op producten en het ontdooien van je koelkast tot het verleden.

  Samsung Digital Inverter Compressor
  De compressor vormt het ‘hart’ van de koelkast. In tegenstelling tot conventionele compressoren, die slechts twee patronen kennen ‘aan’ en ‘uit’, werkt Samsung’s Digital Inverter Compressor op 5 verschillende standen. Hierdoor blijft de temperatuur constanter (producten langer vers). Samsung geeft 10 jaar garantie op de Digital Inverter Compressor.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is door de aanwezige elektronica niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van Samsung in je regio benaderen dit voor een vergoeding voor je te regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Samsung. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.
  lees meer

  Specificaties

  MerkSamsung
  FabriekstypeRB37J5925SS/EF
  EnergieklasseE
  Inhoud koelruimte (l)267
  Inhoud vriesruimte (l)108
  Plaats vriesruimteonder
  Energieverbruik per jaar (kWh)258
  bekijk alle specificaties
  Liggend flessenrekNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie

  Reviews (115)

  algemene beoordeling
  (115 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.