Samsung RB30J3000SA/EF koelvriescombinatie, Metal Grafiet grijs
 • Uitverkocht

  SamsungRB30J3000SA/EF koelvriescombinatie

  466.-439.-je bespaart 27.-
  1 review

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Artikelomschrijving

  Samsung RB30J3000SA/EF Smart Space koelvriescombinatie met energieklasse A+, een koelruimte van 213 liter en een vriesruimte van 98 liter. Het uitschuifplateau, de verstelbare flessenhouders en de volledig te openen vrieslade, helpen je om je koelwaren gemakkelijk te plaatsen, te bewaren en te pakken.  De LED lampen verlichten het interieur en helpen je om je producten gemakkelijk te vinden. Een handig groot deurvak biedt ruimte aan grotere items. Flinke pakken melk of sap passen er zó in, en er is plek voor twee rijen blikjes en flesjes. Handig voor een feestje, en je houdt ook nog eens meer ruimte over op de planken. Tevens beschikt de koelvriescombinatie over de functionaliteiten Nofrost, het Multi Airflow-systeem en een energiezuinige Digital Inverter Compressor.

  Smart Space
  Met Smart Space kun je de koelkast geheel naar eigen wensen indelen met geheel verschillende slimme toepassingen. Zo heb je een groot opberggemak door middel van onder andere de verstelbare flessenhouders, de volledig te openen lades en een 90 graden deuropening. Ofwel: Smart Space zorgt er voor dat je de koelkast flexibel kunt indelen.

  Digital Inverter Compressor
  De compressor vormt het 'hart' van de koelkast. In tegenstelling tot conventionele compressoren, die slechts twee patronen kennen 'aan' en 'uit', voert de Digital Inverter Compressor 5 verschillende standen uit. Hierdoor blijft de temperatuur constanter, waardoor producten langer vers blijven. Daarnaast slijt de compressor minder snel, waardoor het geluid tot een minimum beperkt blijft. Samsung geeft 10 jaar garantie op de Digital Inverter Compressor.

  NoFrost
  Deze Samsung koelvriescombinatie is voorzien van NoFrost technologie. Hierdoor wordt ijsvorming in de vriezer voorkomen en behoort ontdooien van de vriezer tot het verleden.

  Multi Airflow ventilatiesysteemDankzij de koude lucht-stromen van het 'multi-airflow'-systeem blijft het vriesgedeelte ijsvrij en het koelgedeelte condensvrij. Multi Airflow zorgt ervoor dat koele lucht nog gelijkmatiger verdeeld wordt door de koelkast, doordat hij via diverse sleuven in de koelkast terechtkomt. Dit houdt de koelkast dus beter op temperatuur.

  Wijziging draairichting deur

  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is door de aanwezige elektronica niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van Samung in je regio benaderen dit voor een geringe vergoeding voor je te regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Samsung. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.

  Specificaties

  EnergieklasseNo frostGarantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  3(1 review)

  Mooie ruime koel/vrieskast,maar bromt wel erg

  Gister deze koelkast ontvangen en hij is mooi ruim en goede verlichting. Helaas bromt hij wel aardig,ik heb besloten om het nog even aan te kijken of ik er aan kan wennen en anders gaat hij terug. In de woonkamer hoor je hem brommen zelfs..

  7 mensen vonden dit nuttig

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  mijn wehkamp