Samsung RB29HSR2DWW/EG koelvriescombinatie, Wit
 • uitverkocht

  SamsungRB29HSR2DWW/EG koelvriescombinatie

  369.-419.-je bespaart 50.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  Samsung RB29HSR2DWW/EG koelvriescombinatie

  Samsung RB29HSR2DSA Smart Space koelvriescombinatie met energieklasse A+, een koelruimte van 213 liter en een vriesruimte van 76 liter. Het uitschuifplateau, de verstelbare flessenhouders en de volledig te openen vrieslade, helpen je om je koelwaren gemakkelijk te plaatsen, te bewaren en te pakken. Tevens beschikt de koelvriescombinatie over de functionaliteiten Nofrost, het Multi Airflow-systeem en een energiezuinige Digital Inverter Compressor.

  Smart Space
  Met Smart Space kun je de koelkast geheel naar eigen wensen indelen met geheel verschillende slimme toepassingen. Zo heb je een groot opberggemak door middel van onder andere de verstelbare flessenhouders, de volledig te openen lades en een 90 graden deuropening. Ofwel: Smart Space zorgt er voor dat je de koelkast flexibel kunt indelen.

  Digital Inverter Compressor
  De compressor vormt het 'hart' van de koelkast. In tegenstelling tot conventionele compressoren, die slechts twee patronen kennen 'aan' en 'uit', voert de Digital Inverter Compressor 5 verschillende standen uit. Hierdoor blijft de temperatuur constanter, waardoor producten langer vers blijven. Daarnaast slijt de compressor minder snel, waardoor het geluid tot een minimum beperkt blijft. Samsung geeft 10 jaar garantie op de Digital Inverter Compressor.

  NoFrost
  Deze Samsung koelvriescombinatie is voorzien van NoFrost technologie. Hierdoor wordt ijsvorming in de vriezer voorkomen en behoort ontdooien van de vriezer tot het verleden.

  Multi Airflow ventilatiesysteem
  Dankzij de koude lucht-stromen van het 'multi-airflow'-systeem blijft het vriesgedeelte ijsvrij en het koelgedeelte condensvrij. Multi Airflow zorgt ervoor dat koele lucht nog gelijkmatiger verdeeld wordt door de koelkast, doordat hij via diverse sleuven in de koelkast terechtkomt. Dit houdt de koelkast dus beter op temperatuur.

  lees meer

  Specificaties

  MerkSamsung
  FabriekstypeRB29HSR2DWW/EG
  EnergieklasseA+
  Inhoud koelruimte (l)213
  Inhoud vriesruimte (l)76
  Plaats vriesruimteonder
  Energieverbruik per jaar (kWh)293
  bekijk alle specificaties
  EnergieklasseNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie

  Reviews (7)

  algemene beoordeling
  (7 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.