overzicht
Samsung QE55Q65R QLED 4K UHD tv, 55 inch (140 cm)
 • 25.- Korting

  SamsungQE55Q65R QLED 4K UHD tv

  1119.-1099.-
  55 inch (140 cm)
  vandaag besteld, morgen in huis
  25.- Korting

  25.- Kassakorting
  Profiteer t/m 18 november van deze actie. Voer tijdens je bestelling de volgende kortingscode in: tv25

  Hoe ontvang je de kassakorting?
  stap 1: leg het artikel in je winkelmand.
  stap 2: log in met je account/maak een nieuwe aan.
  stap 3: kies je afleveradres en -datum.
  stap 4: bij betaalwijze, voer nu je kortingscode tv25 in.
  stap 5: rond je bestelling af.
  Let op: deze kortingcode (hoofd-en kleineletter gevoelig) kan 1x per klant gebruikt worden.
  Deze actie loopt van 13-11-2019 t/m 18-11-2019.

  Samsung QE55Q65R QLED 4K UHD tv

  Deze unieke Samsung QE55Q65R 55 inch (140 cm) QLED 4K UHD tv beschikt over het helderste en scherpste beeld met 100 procent kleurvolume. De tv heeft een grotere kijkhoek, een groter contrast door diepe zwartwaarden en unieke heldere beelden. Dankzij Q Smart heb je toegang tot verschillende apps zoals Netflix, uitzending gemist en Youtube. Ook is er een Smartview app beschikbaar voor je smartphone. Deze app maakt de integratie tussen je smartphone en Smart TV nog gemakkelijker doordat beide apparaten dezelfde interface hebben. Het is daardoor nog makkelijker geworden om jouw favoriete Netflix serie vanaf je telefoon te starten.

  No Gap Wallmoun
  De No Gap Wallmount is een muurbeugel die je TV strak tegen de wand aan laat hangen, zonder ruimte tussen je scherm en de muur. Op de universele connectie aan de achterkant van de QLED-serie zijn verschillende muurbeugels of standaarden aan te sluiten.

  Q PICTURE
  Q Picture gaat ervan uit dat licht de kleur bepaalt. QLED betekent een beter contrast. Wat licht is, is licht. Wat zwart moet zijn, is echt zwart. Q PICTURE staat ook voor een betere kijkhoek, als gevolg van de compleet nieuw opgebouwde panelstructuur. Kleurruimte en kleurvolume zijn ook sterk verbeterd. De TV is in staat om 99% van de DCI-kleurruimte te laten zien, wat een standaard voor filmmakers is. We hebben de eerste tv die 100% kleurvolume kan tonen. Dat wil zeggen dat alle kleuren weergegeven kunnen worden bij elk niveau van helderheid.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingWifiEnergieklasse